Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Een individuele verzekering afsluiten kan bij deze onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Als je op zoek bent naar een onafhankelijke verzekeringsmakelaar, kan je altijd aankloppen bij Agapa. Deze verzekeringsmakelaar uit Sint-Martens-Latem, nabij Gent, heeft heel wat ervaring en werkt samen met diverse verzekeringsmaatschappijen, waardoor de verzekeraar meer diensten kan aanbieden. Zo is de makelaar gespecialiseerd in onder meer schadebeheer, verzekeringsadvies en verzekeringsadvies. Je kan bij Agapa terecht voor verschillende verzekeringen zoals een autoverzekering en brandverzekering en bovendien ook voor een familiale verzekering. Bij deze verzekeringsmakelaar uit Oost-Vlaanderen kan je rekenen op een gratis vergelijkingstool, een verzekering op maat en uiteraard persoonlijke begeleiding.

Een autoverzekering afnemen

Als je een nieuwe auto koopt, is het van groot belang dat u een goede autoverzekering afsluit. Bij Agapa helpen de medewerkers je graag zodat je snel en eenvoudig de juiste verzekering kan nemen. je kan kiezen uit een gewone basispolis of een omniumverzekering. In het geval van dat laatste kan je genieten van een ruime verzekering voor alle schade aan uw wagen, ongeacht de oorzaak ervan. Op die manier ben je het beste verzekerd. Dat is dus ideaal voor jonge wagens. Uiteraard kan je ook kiezen voor de basispolis. In dat geval kies je voor een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid die aangevuld is met rechtsbijstand. Daarnaast biedt de onafhankelijke verzekeringsmakelaar Agapa ook de beperkte omniumverzekering aan. Daarbij worden de voordelen van een basispolis aangevuld met bescherming tegen diefstal, brand, glasbreuk. schade door dieren, storm en hagel. Kan je moeilijk kiezen welke verzekering het meeste geschikt is voor jou? Neem dan snel contact op met ons.

Kies voor een betrouwbare verzekeringsmakelaar

Als je er zeker van wil zijn dat je een goede verzekering afsluit waarbij je de nodige hulp krijgt, dan zit je goed bij de onafhankelijke verzekeringsmakelaar Agapa. De medewerkers overlopen met jou de verschillende opties zodat jij vervolgens de formule kan kiezen die het meeste geschikt is voor jou. Heb je een brand-, auto-, of familiale verzekering nodig? Neem dan online contact op met Agapa en zij helpen je graag verder. Alle gegevens vind je op de website van deze verzekeringsmakelaar.