Producten van het jaar
Image default
Dienstverlening

Een STONEX S5 3D-laserscanner

Met deze nieuwe 3D-laserscanner van STONEX S5 meet u nauwkeurig en snel alle ruimtes en maakt u snelle en betrouwbare analyses voor uw projecten. Via een tablet of smartphone kan u de gegevens van deze STONEX S5 eenvoudig aflezen. Laat u ondersteunen door een professionele 3D-laserscanner die u daarnaast ook heel makkelijk zelf installeert. Deze puntenwolk laserscanner of 3D-laserscanner kan u combineren met elke Windows, Android of IOS-app voor een efficiënte, snelle en betrouwbare dataverbinding met externe apparaten. MOSEG Technologies in Balegem biedt deze sterk geïntegreerde en zeer compacte GNSS-ontvanger aan voor verschillende toepassingen met hoge nauwkeurigheid.

Kenmerken van de STONEX S5

Deze nieuwe en handzame Stonex S5 is bedoeld om nauwkeurig te kunnen meten met een smartphone of tablet. Daarnaast beschikt deze ontvanger over 372 kanalen en ontvangt GPS-, GLONASS-, Galileo- en BeiDou-satellieten zodat u overal met hoge precisie kan werken. In omstandigheden waar het bereik minder is, bereikt u toch een nauwkeurigheid van minder dan een meter. U kan direct correcties ontvangen van het netwerk. Dit apparaat heeft beperkte afmetingen, maar door het lage gewicht is de 3D-laserscanner gemakkelijk in gebruik. En dankzij de krachtige ingebouwde batterij die in deze unieke puntenwolk laserscanner zit, gaat deze scanner een hele dag mee.

Kom langs in hun winkel

Laat deze STONEX S5 u verrassen en ga voor een puntenwolk laserscanner of 3D-laserscanner die gebruiksvriendelijk is. Deze laserscanner zal een beslissende impuls geven aan de productiviteit en de kwaliteit van positionersingsgegevens en het gebruik van bestaande apparaten zoals uw smartphone en tablet. U maakt handig gebruik van de STONEX Connector-app die de cm-nauwkeurigheid laat zien op uw apparaten. Kom eens langs bij deze winkel en vraag om meer informatie over dit apparaat en ervaar binnenkort zelf hun hoogwaardige werking. Bekijk hun volledige aanbod en vraag voor meer informatie deze experten om advies.