Producten van het jaar
Image default
Dienstverlening

Insolventierecht is een belangrijke schakel in de maatschappij

Door middel van insolventierecht kan bijvoorbeeld de haven van Antwerpen zijn schuldenaren aanklagen om nog geld te kunnen recupereren. Het kan altijd gebeuren dat een havenbedrijf failliet gaat of zijn contract niet nakomt. Dat kan ervoor zorgen dat er een vergoeding betaald moet worden. Door middel van een advocaat kan er dan gebruikgemaakt worden van het rechtssysteem van België om de schuld toch nog te vereffenen.

Leg je schuldenaren op de rooster met insolventierecht

Door middel van het correct toepassen van insolventierecht in Antwerpen, kunt u toch nog een deel of alles terugvorderen van uw schuldenaren. Lossy Advocaten is een advocatenbureau gespecialiseerd in insolventierecht in Antwerpen. Zij zullen ervoor zorgen dat u toch nog zo veel mogelijk geld zal kunnen recupereren en uw investeringen niet voor niets geweest zijn. Natuurlijk zijn er altijd risico’s aan investeren, maar wanneer personen een openstaande schuld bij u hebben, is het toch altijd handig om gebruik te maken van een advocaat die vertrouwd is met het insolventierecht. Insolventierecht mag echter niet verward worden met erfrecht. Dat recht oordeelt niet over schuld, maar over de verdeling van goederen door een advocaat. De advocaat treedt dan op wanneer er een geschil is over de verdeling van de goederen van de overledene of na een echtscheiding. Zo kan u er zeker van zijn dat er een eerlijke verdeling gemaakt wordt en iedereen evenwaardige goederen krijgt toegewezen door de advocaat.

Nuttig een advocaat voor uw rechtspraak

Wanneer u terecht komt in een rechtszaak over insolventie of verdeling van goederen in Antwerpen, kan u vertrouwen op de deskundigheid van Lossy Advocaten. Zij hebben al ettelijke keren bewezen dat ze echte professionals zijn op dat vlak en genoeg kennis van zaken hebben om u zo goed mogelijk verder te helpen. U zal zo exact krijgen waar u recht op heeft of zelfs meer als u enigszins geluk heeft.

https://www.lossy-law.eu/nl