Producten van het jaar
Image default
Auto

Elektrisch bedrijfsauto leasen: Mitsubishi

Een stoere SUV als bedrijfsauto leasen? In dat geval behoort elektrisch rijden niet tot de mogelijkheden… toch? Dat hebt u mis, want wanneer u dat denkt kent u de Mitsubishi Outlander duidelijk nog niet. De Mitsubishi Outlander P-HEV is op en top een stoere terreinwagen, maar tegelijkertijd kunt u er volledig elektrisch mee rijden. Dat betekent uitstraling in combinatie met milieubewustheid. Klinkt wel interessant of niet dan? Het biedt u als ondernemer de mogelijkheid indruk te maken op uw klanten vanwege het uiterlijk van de auto én omdat u met de Mitsubishi Outlander aangeeft dat u maatschappelijk verantwoord en groen ondernemen hoog in het vaandel hebt staan. Een bedrijfsauto leasen met deze eigenschappen wordt steeds populairder, en natuurlijk kan dit dus ook bij Autoleasecentrale! Het wordt zelfs nog aantrekkelijker wanneer u het uiterst scherpe leasetarief ontdekt. Een goede reden om een speciaal voor u samengestelde offerte bij ons op te vragen denken we zo.

Mitsubishi iMiEV

Een bedrijfsauto leasen doet u natuurlijk niet zomaar. Want wat voor de ene ondernemer een goede auto is hoeft dat voor de ander nog niet te zijn. de Outlander waar we het eerder over hebben gehad is bijvoorbeeld behoorlijk groot. Vindt u dat model iets ‘too much’ maar wilt u wel graag elektrisch een bedrijfsauto leasen van het merk Mitsubishi dan is de Mitsubishi iMiEV misschien wel wat voor u. de maximum toegestane snelheid van 130 kilometer per uur is voor dit model geen probleem en de accu verschaft u een actieradius van 160 kilometer. Interessant detail: de iMiEV kan aan een gewoon stopcontact worden opgeladen.

Voordelen elektrische bedrijfsauto leasen

Als gezegd is een elektrisch aangedreven bedrijfsauto amper milieubelastend en dus goed voor uw groene imago. Daarnaast heeft u het voordeel dat de bijtellingsregels voor elektrische leaseauto’s erg gunstig zijn. datzelfde geldt voor de houderschapsbelasting. In 2015 bent u daarvan vrijgesteld, en in 2016 wordt u slechts voor 50 procent belast

Elektrisch bedrijfsauto leasen: Mitsubishi