Producten van het jaar
Image default
Auto

Goedkoop auto leasen: schadevrije jaren

Goedkoop auto leasen kan vrij eenvoudig bij Autoleasecentrale. Wij hebben een groot aanbod aan mooie leaseauto’s en wanneer u een merk of model graag aan uw wagenpark toe wilt voegen regelen we dit graag voor u. Het leasen van een auto is echter wel een zaak waar u vooraf goed over na moet denken. U gaat met ons een contract aan, dus u moet zeker weten dat u achter de voorwaarden staat. Om dit zo overzichtelijk mogelijk te laten verlopen is het voor de medewerkers van Autoleasecentrale vanzelfsprekend dat er een duidelijke offerte voor de klant wordt opgesteld: voor u dus. Goedkoop auto leasen is volgens ons een kwestie van vertrouwen, dus transparantie staat bij ons voorop. Geen kleine lettertjes waar u in een later stadium de dupe van wordt, maar gewoon glasheldere voorwaarden. Bij Autoleasecentrale spreekt dit vanzelf; helaas is dat bij andere leasemaatschappijen soms niet het geval.

Goedkoop auto leasen verzekering

Aan een leaseauto zijn een aantal voorwaarden verbonden waar u niet mee te maken hebt op het moment dat u zelf een auto koopt. Een belangrijk punt waar u rekening mee moet houden als u goedkoop auto leasen bij Autoleasecentrale voor het eerst gaat doen is de verzekering. Sowieso is het afsluiten van een allriskverzekering aan te raden wanneer u een (relatief) nieuwe auto leaset. U kunt de verzekering door ons af laten sluiten, maar u kunt dit ook zelf doen. Maar hoe zit het dan met de opbouw van schadevrije jaren?

Schadevrije jaren

Maakt u gebruik van bijvoorbeeld Operational lease, dan staat de auto op naam van de leasemaatschappij. In dat geval is het toch mogelijk om schadevrije jaren op te bouwen.Om recht te hebben op schadevrije jaren kunt u een leaseverklaring aanvragen op basis waarvan de verzekeraar de no-claimkorting kan vaststellen

Goedkoop auto leasen: schadevrije jaren