Producten van het jaar
Image default
Auto

Makkelijk en snel je schadeauto verkopen in 1 dag

 

Makkelijk en snel je schadeauto verkopen in 1 dag. Het klinkt misschien als een droom, maar tegenwoordig is dit heel goed mogelijk. Niet langer hoef je tientallen potentiële kopers te woord te staan, om uiteindelijk met lege handen achter te blijven. Ook hoef je nooit meer mee op een net iets te lange proefrit, terwijl je eigenlijk wel wat beters te doen had. De oplossing? Je auto laten veilen op een veilingssite! Binnen één dag weet je precies waar je aan toe bent en welke prijs je voor de auto kunt krijgen. Interesse? Lees dan snel verder!  

 

🔨De opkomst van veilingssites

De afgelopen jaren zijn steeds meer veilingssites opgekomen. Het gaat steeds beter met de economie, dus de handel in gebruikte auto’s zit weer in de lift. Het concept is simpel: je biedt je oude auto aan voor een veiling. Omdat deze veiling openstaat voor een groot aantal dealers, is de interesse vaak enorm. Soms gaat het om het doorverkopen van de auto, een andere keer om de onderdelen. Het voordeel van de sites is dat ze snel en professioneel werken. Je hebt eigenlijk nergens omkijken naar. Ze maken het ontzettend makkelijk om snel je schadeauto te verkopen, vaak in één dag!    

 

👍Een eerlijke prijs

Een ander voordeel is dat je altijd kunt rekenen op een eerlijke prijs. Dit heeft te maken met de manier waarop de auto wordt aangeboden, middels een veiling. Een potentiële koper brengt een bod uit en daar wordt weer op gereageerd. Soms volgen er veel biedingen, andere keren blijft het relatief rustig. Wat je vaak ziet bij een veiling is dat het voorwerp, in dit geval de auto, uiteindelijk voor een zeer schappelijke prijs weggaat. Een laag bod is vaak niet genoeg om de auto te bemachtigen, omdat alle kopers op zoek zijn naar een goede deal. Als aanbieder merk je van dit hele proces vrij weinig. Het hoogste bod word je uiteindelijk aangeboden. Je kunt dit accepteren, of ervoor kiezen om op eigen houtje een betere prijs te zoeken.

 

🕓Binnen 24 uur resultaat

Misschien heb je wel eens geprobeerd om via een advertentiesite een (schade)auto te verkopen, of heb je een advertentie in de krant geplaatst. Misschien heb je sociale media gebruikt om je bolide te promoten, of ben je bij mensen langs de deur gegaan. Al deze methodes hebben één ding gemeen: ze kosten veel tijd. Het voordeel van een veiling is dat je binnen 24 uur weet waar je aan toe bent. Je hoort snel welke prijs je nog voor het model kunt krijgen. Is je oude wagen eigenlijk niets meer waard, dan kom je daar ook snel achter. Je besteedt dan geen tijd aan het plaatsen van reclames, of het praten met ongeïnteresseerde kopers. Makkelijk en snel je schadeauto verkopen? Op besteautobod.be heb je binnen 1 dag een eerlijk bod ontvangen.

 

Makkelijk en snel je schadeauto verkopen in 1 dag