Producten van het jaar
Image default
Auto

Op deze manier wordt leasen kinderspel

zakelijk leasen zzp en dacia dokker lease 

Vaak wordt gedacht dat zakelijk leasen zzp erg lastig is als je een zelfstandig ondernemer bent. Dat is echter niet waar, het is net zo makkelijk als bij grote bedrijven. Misschien is het zelfs nog wel makkelijker, omdat je maar één auto hoeft te leasen in plaats van een aantal. Als zelfstandig ondernemer is het niet nodig om een te dure auto aan te schaffen op de kosten van het bedrijf; je kan dezelfde auto voor een stuk minder geld leasen. Dit wordt al veel gedaan, dus het autobedrijf waar je dit gaat regelen zal er al ervaring mee hebben. Zo hoef je zelf bijna niks meer te regelen en kan je toch in een professionele en gloednieuwe auto rijden.

Waar leasen?

Een auto leasen kan bij steeds meer autobedrijven. Naast het direct leasen van een auto van een producent, zijn er ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in het leasen van auto’s aan zelfstandig ondernemers. Zulke bedrijven zitten verspreid over heel Nederland, dus er zit er ook eentje bij jou in de buurt. Met een simpele zoekopdracht heb je ze zo gevonden! Qua prijs maakt het niet veel uit waar je een auto leaset. Het is met name de prijs van de auto die je wil, die de prijs bepaalt. Daarin kun je dus kiezen zoals je budget je toelaat.

Betrouwbare auto

Een groot voordeel van een leaseauto is dat je altijd een nieuwe auto hebt met de nieuwste technologische snufjes, zoals inparkeerhulp en soms zelfs wifi. Zo kan je zelfs onderweg werken! Een Dacia Dokker lease is een goed voorbeeld van een auto vol technologische snufjes en met een laag verbruik. Op die manier hou je de benzinekosten laag, waardoor je binnen je bedrijf genoeg geld overhoudt om te investeren in andere dingen.

Op deze manier wordt leasen kinderspel