Producten van het jaar
Image default
Auto

De perfecte lease auto

Ben jij op zoek naar de perfecte bedrijfswagen voor jouw onderneming en weet je zeker dat leasen de beste optie is? Dan ben je bij de Auto Lease Centrale aan het goede adres. Met de grote verscheidenheid aan bedrijfswagens is er voor ieder persoon en ieder bedrijf een geschikte lease auto te vinden. Je kunt naar wens een kortdurend dan wel langdurend leasecontract afsluiten en bepaalt dus zelf hoe lang je de auto wilt leasen. Jij maakt alle keuzes en zit nergens aan vast: opzeggen is mogelijk met een maand opzegtermijn. Met een lease auto ben je dus vele malen flexibeler dan wanneer je een auto koopt.

Aangepast aan jouw voorkeuren

Met een groot aanbod aan verschillende automerken heeft de Auto Lease Centrale altijd een lease auto beschikbaar die voldoet aan al jouw behoeften. Wil je bijvoorbeeld handig en compact, dan zijn er verschillende miniklasse opties beschikbaar. Voor wie juist graag veel ruimte heeft zijn er de station wagons. En voor ondernemingen waarbij een meer sportieve stijl gepast is, is er een scala aan sportwagens beschikbaar van merken als Nissan, Ferrari en Porsche. Voor iedere toepassing is er de perfecte bedrijfswagen.

Ook online, zakelijk leasen

Je kunt zelf kiezen of je het handig vind om het leasecontract online te regelen of  dat je liever langskomt bij een van de locaties door heel Nederland. Als je nog twijfelt is het slim om langs te komen bij een van de verhuurlocaties. Hier heb je namelijk de mogelijkheid tot het maken van een proefrit en kun je alle bedrijfswagens in het echt bekijken. Zowel online als bij de verhuurlocaties is er de mogelijkheid tot vragen stellen aan het personeel van het verhuurbedrijf. Zij hebben allen geruime ervaring en zijn in staat alle vragen omtrent de kosten, mogelijkheden en eigenschappen van de bedrijfswagens te beantwoorden.

De perfecte lease auto