Producten van het jaar
Image default
Eten en drinken

Eten zoals u dat wilt met deze uitstekende traiteur voor uw huwelijks- of bedrijfsfeest

Wanneer u op een feestelijke gelegenheid bent, weet u hoe belangrijk het is om lekker te eten en te drinken. Het heeft een invloed op de sfeer van het feest, want met bijvoorbeeld een goede catering op een huwelijksfeest, zal iedereen gelukkiger zijn. Vaak vraagt u zich misschien af: waar kan ik zo’n traiteur vinden voor mijn huwelijks- of bedrijfsfeest? Dan moet u zeker bij JÖRD zijn. Zij verzorgen namelijk al jaren voor de perfecte catering voor een huwelijksfeest of eender welke feestelijke gelegenheid. Hiervoor luisteren ze allereerst naar wat u precies in gedachten heeft. Zo doet u inspiratie op bij een ander feest en zou u graag iets gelijkaardig doen op uw eigen feest.

Laat uw gasten genieten

Elk feest wordt op een andere manier ingedeeld. Zo zou u voor een personeelsgelegenheid misschien wel een grote zaal willen afhuren en hierin statafels zetten. Dan biedt JÖRD als traiteur van uw bedrijfsfeest een walking dinner aan. Dit is ideaal voor uw gasten aangezien zij het eten krijgen geserveerd op de plaats waar zij zich op dat moment bevinden. Eveneens zijn de gerechten makkelijk te eten in een staande positie. Organiseert u een huwelijksfeest waarbij u de catering graag wilt voorzien voor zittende mensen? Dan is een à table service de betere optie. Of als u de keuze helemaal aan de gasten wilt overlaten, dan is een buffet altijd fijn. Hierbij kiezen de feestgangers wat ze willen eten en krijgen zowel grote als kleine eters het eten dat ze wensen.

Maak gebruik van deze kans

Bent u op zoek naar een traiteur voor de perfecte catering voor uw bedrijfsfeest of huwelijksfeest? Dan staan de medewerkers van JÖRD klaar om dit voor u te verzorgen. Met een flexibele dienstverlening en door te werken met heerlijke producten zullen u en uw feestgangers zorgeloos genieten van heerlijke lekkernijen.