Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Het selecteren van de beste buiten hondenhokken

Het selecteren van de beste buiten hondenhokken

Elke pup heeft een eigen plekje nodig. Normaal gesproken hebben ze een bench of bed in huis dat dienst doet als hun persoonlijke ruimte om te knuffelen, te slapen en op speelgoed te kauwen. Buiten kan het echter moeilijker zijn. Als u een buitenruimte heeft, zijn hondenhokken een grote aanwinst.

Net als elk ander accessoire voor huisdieren zijn er zoveel opties om uit te kiezen dat je er geen touw aan vast kunt knopen. Het laatste wat u wilt is een huis dat een dag nadat u het in elkaar hebt gezet al uit elkaar valt, of iets kopen wat uw pup niet leuk zal vinden.

Hoe kiest u de juiste maat voor uw hond

Als het op een hondenhok buiten aankomt, wilt u er zeker van zijn dat uw hond het zo comfortabel mogelijk heeft. Immers, dit wordt hun huis waar ze kunnen ontspannen en zich veilig voelen. Dat gezegd hebbende, moet je de juiste grootte te krijgen om hen tegemoet te komen om zich thuis te voelen.

Laten we eens kijken hoe u de juiste maat kunt bepalen:

Meet uw hond: Het eerste wat je moet doen is je hond opmeten terwijl ze rechtop staan. U wilt de afmetingen bepalen van het puntje van de neus tot het uiteinde van de staart. Meet ook de afstand van het puntje van de neus tot de vloer. Tot slot, zoek uit wat het getal is voor hun breedste gebied.

Het hondenhok: Wanneer je naar hondenhokken kijkt, wil je niet alleen het interieur opmeten, maar ook de deuropening. Als er een extra ruimte, wilt u de afmetingen voor die, ook.

Het uitzoeken van de deurmaat: Ten eerste moet uw pup niet hoeven te bukken om door de deuropening te gaan. Zorg ervoor dat hun hoofd niet onder een hoek van 90 graden moet zakken om erdoor te kunnen. Ook mag hun breedste oppervlak niet worden samengedrukt. Als het elkaar raakt, is het goed.

Het bepalen van de binnenmaat: Voor deze meting wil je genoeg ruimte hebben dat je pup zich kan uitstrekken en helemaal rechtop kan staan. Hij moet zich ook volledig kunnen omdraaien.

Een paar andere dingen om in gedachten te houden is dat u uw huisdier ruimte wilt geven, maar niet te veel ruimte zodat ze het gebruiken om naar het toilet te gaan. Als er elementen aan het huis zitten, zoals een balkon, zorg er dan voor dat ze er comfortabel in kunnen zitten zonder eraf te vallen.

Tips bij het winkelen

Als het erop aankomt om te gaan winkelen, zijn er veel kenmerken waar u naar kunt kijken. Maar om uw pup zo comfortabel mogelijk te houden, is hier wat voor hem of haar het belangrijkst zal zijn:

  • Maat: uiteraard hebben we dit net besproken, maar nogmaals, maat is belangrijk!
  • De vloer: Het vinden van een huis dat een verhoogde vloer heeft zal helpen om uw huisdier van de grond en warm te houden. Het zal ook voorkomen dat er vocht in het interieur sijpelt.
  • Schoonmaken: Ja, uw pup geeft er om of zijn huis smerig is of niet. Een verwijderbaar deksel en bodem maken het makkelijker om de rommel op te ruimen.
  • Waterbestendigheid: Niemand, ook uw harige vriend niet, wil een lek in zijn dak. Zoek daarom naar een optie die enige waterbestendigheid heeft.
  • Montage: Wilt u wachten tot iemand uw huis heeft gebouwd en vervolgens gefrustreerd raken en opgeven? Wij denken van niet.
  • Duurzaamheid: Ten slotte, zorg ervoor dat uw hond gaat om veilig te zijn, veilig, en in staat om te ademen in de ruimte.

Er zijn vele andere kenmerken zoals uiterlijk waar u naar kunt kijken, maar dit zijn de belangrijkste aspecten die uw pup zal willen hebben.