Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Hier kunt u horecamaterialen kopen van een hoge kwaliteit

Als u een horecazaak heeft, dan weet u hoe belangrijk het is om betrouwbare apparatuur te hebben. Van de vaatwasser tot aan de oven: uw apparaten worden intensief gebruikt en zijn een essentieel onderdeel van uw bedrijf. In de buurt van Antwerpen vindt u een groothandel waar u horecamaterialen van hoge kwaliteit kunt kopen.  Deze groothandel heet NYS Machinery Equipment en is een familiebedrijf gevestigd in Aartselaar. Als u besluit om hier uw horecamaterialen te kopen, heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten en kunt u rekenen op persoonlijke service. Wilt u een frituur oprichten? Dan kijkt u best tussen hun assortiment aan friteuses. Of wilt u een kleine broodjeszaak oprichten? Dan zoekt u vast een goede combisteamer.

Een persoonlijke benadering

NYS Machinery Equipment heeft zich ontwikkeld tot een begrip in de wereld van de horeca-apparatuur sinds de oprichting van het bedrijf in 1971. Vandaag de dag is de groothandel van horecamateriaal in de handen van de kleinzoon van de oorspronkelijke oprichter. U kunt bij dit bedrijf niet alleen horecamaterialen kopen, maar u kunt er ook terecht als u advies nodig heeft van een expert over de inrichting van uw horecazaak. Staat u op het punt om een restaurant of een frituur te openen en wilt u graag weten waar u rekening mee moet houden? Maak dan een afspraak met de specialisten van de groothandel in de buurt van Antwerpen. Dit adviserende gesprek is volledig vrijblijvend.

Geniet van maatwerk voor uw keuken

Als u veel horecamaterialen moet kopen voor uw horecazaak, is het natuurlijk fijn als deze op een compacte en praktische manier in uw keuken komen te staan. Heeft u een frituur? Dan kunt u alle apparaten die nodig zijn voor het bereiden van frietjes en snacks samen aanschaffen in één bakwand. De groothandel in Aartselaar kan bovendien inox maatwerk maken voor de keuken van uw horecazaak. Alle benodigde schappen, tafels en apparaten worden dan op een praktische manier volgens uw wensen ingebouwd.

https://www.nys-machinery.be/