Producten van het jaar
Image default
Dieren

Hoe koop je de beste hondenmand

Hoe koop je de beste hondenmand Een hondenmand kopen vraag heel wat voorbereiding. Daarom willen we je ook verwijzen naar een online dierenwinkel waar je alle modellen rustig kan vergelijken. Bopets dierenwinkel heeft meer dan 500 hondenmanden en hondenbedden in zijn assortiment. Hierbij enkele tips waar je zeker aandacht kan aan schenken.

Hoe groot moet een hondenmand zijn

Als u op zoek bent naar een goede mand voor uw hond, dan is het belangrijk om de maat van uw hond te weten. De grootte van een hond bepaalt het type en de grootte van een mand die u moet kopen. Er zijn een paar verschillende maten bedden, maar de meest populaire zijn small, medium en large. Een hondenmand geeft uw pup of volwassen hond een comfortabele, zachte rustplek die hij nodig heeft. Slaap kan zijn humeur en reactievermogen verbeteren.

Orthopedische hondenmanden

De betere hondenmanden in het assortiment van een dierenwinkel zijn orthopedisch en werken heel goed om gewrichtspijn te verlichten, vooral die van traagschuim. Traagschuim past zich aan de vorm en lichaamstemperatuur van uw hond aan, wat geweldig is om pijn te verlichten en comfort te bieden. Het gewicht van de hond wordt gelijkmatig over het hondenkussen verdeeld, waardoor de druk op de ruggengraat en gewrichten wordt verminderd. Werkt goed voor honden met artritis en andere gewrichtsproblemen. Deze vormen ook een uitstekende keuze voor actieve, grotere, zwaardere of oudere honden. Traagschuim keert altijd terug naar zijn oorspronkelijke vorm, waardoor het zich altijd perfect naar het dier vormt. Hoe ze ook liggen, traagschuim heeft altijd de juiste vorm. Fantail doet er nog een schepje bovenop en maakt hondenmanden uit gerecycleerde petflessen. Twee vliegen in een klap.

Zelfverwarmende hondenmanden

De folielaag van de mand reflecteert de lichaamswarmte van uw hond. Dit kan erg handig zijn in de koudere maanden, wanneer het in de herfst en winter kouder aanvoelt. Om uw hond te verwennen kunt u een mooie hondenmand kopen. Een zelf verwarmende en geïsoleerde hondenmand is gevuld met hoogwaardig schuimrubber dat uw huisdier warm houdt en een isolerende werking heeft. De folielaag in de hondenmand weerkaatst de lichaamswarmte van je hond. Erg handig tijdens de koude herfst- en wintermaanden.

Hondenmand met Anti-slip

Veel hondenmanden hebben een antislipbodem van hoge kwaliteit, zodat ze niet verschuiven. Bovendien kan de hoes eraf en in de wasmachine gewassen worden. De betere hondenbedden hebben afneembare hoezen, terwijl andere dat niet hebben. Controleer dit even bij aanschaf.