Producten van het jaar
Image default
Dieren

Wat heb je nodig als je een pup krijgt?

Je hebt een keuze gemaakt, en niet zomaar eentje. Je maakt natuurlijk de hele dag door keuzes, maar dit is niet zo impactvol als deze keuze die je hebt gemaakt. Wat je gaat eten ‘s avonds, wat je aantrekt naar werk, met wie je een wandeling maakt; het is allemaal niets in vergelijking met deze keuze. De keuze die je namelijk zojuist hebt gemaakt, is de keuze voor een hond. Je kiest niet alleen voor een hond, maar voor een maatje. Een maatje dat niet van je zijde afwijkt. Of het nu een vuilnisbak is, een echte rashond met een stamboom, een grote hond of een klein ratje, een stoere hond of een echte luilak; het maakt niet uit. Je bent hoe dan ook aan het juiste adres bij deze blog en we willen je feliciteren. Welkom, nieuwe hondeneigenaar! We gaan je trouwens ook een beetje helpen met wat je nodig hebt voor een hond. 

Equipment

Oké, first things first; equipment. Als je een hond krijgt, wil je deze kunnen uitlaten. En al wil je je hond niet uitlaten, je moet! Daarom is het handig om bepaalde spullen te hebben die je in staat stelt je hond uit te laten. Veel mensen gebruik hier een hondentuig voor. Hiermee kun je de hond beter ‘sturen’, trekt hij of zij minder en heb je minder kans op het lostrekken uit je handen. Dit is daarom een erg geschikte optie. Daarnaast is het een optie die prettig is voor de hond. Een harnas voor een hond is namelijk niet bevestigd om zijn of haar nek, maar om het lijf. Dit loopt vaak vele malen comfortabeler. 

Voer en drinken

Ja, het mag natuurlijk ook niet ontbreken; voer en drinken. De tijd van het zelf zorgen voor eten is voorbij, tenzij je in het bos woont, er te veel herten zijn en je hond een echte jager is dan. Buiten dit uitzonderlijke geval is het nodig om passend en goed voer voor je hond te verzorgen. Je hond heeft dit nodig omdat dit brandstof is, net zoals het dat voor jou en mij is. Voeder en drinkbakken zijn hier natuurlijk ook voor noodzakelijk, anders wordt het zo’n bende. Als je je hond een beetje goed wil opvoeden, zorg er dan voor dat je hem of haar gestructureerd en op gezette tijden eten geeft.