Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Internationaal transportbedrijf in Oost-Vlaanderen

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar transportbedrijf in omgeving Oost-Vlaanderen, zit u goed bij Yebo Trans. Deze firma is gespecialiseerd in het vervoer van diverse producten en grondstoffen. Het bedrijf beschikt over twee zaakvoerders die steeds nauw betrokken zijn bij de transporten. Om het transport van uw goederen op de beste manier uit te voeren, wordt de eerste rit altijd verzorgd door een van beide zaakvoerders. Zij schatten tijdens deze rit in welk soort wagen en welke werkwijze het best is. Op basis van deze bevindingen, stellen ze een van hun medewerkers aan die het meest geschikt is om de job uit te voeren. Door dergelijke controlerit, bent u er zeker van dat uw goederen in perfecte omstandigheden worden gevoerd en netjes worden afgeleverd bij uw eindklant.

Een optimale veiligheid dankzij kwalitatieve apparatuur

Bovengenoemd transportbedrijf uit Oost-Vlaanderen biedt verschillende diensten aan. Ze leveren allereerst zowel in het binnen- als in het buitenland. Hun wagens zijn in het bezit van trekkers die ADR uitgerust zijn. Daarnaast hebben ze ook wagens die beschikken over een compressor voor vloeistoffen. Door deze extra’s is de firma in staat om vloeistoffen en gevaarlijke stoffen op een veilige manier te transporteren. Om dit op een zo’n veilig mogelijke manier te doen, voldoen hun voertuigen aan alle nodige normen en eisen. In het geval van een ongeval, zal de speciaal ontwikkelde tank voorkomen dat er vloeistof ontsnapt. Wanneer uw transport niet geschikt is om gevaarlijke stoffen waaronder organische perioxiden, infectueuze stoffen en radioactieve stoffen te vervoeren, kan dit leiden tot zeer gevaarlijke situaties met ernstige gevolgen voor zowel de chauffeur, zijn omgeving en het milieu.

Lever kraakverse producten af bij uw klant

Naast vloeistoffen, verzorgt transportbedrijf Yebo Trans uit Oost-Vlaanderen ook geconditioneerde transporten. Bij een geconditioneerd transport worden bederfelijke goederen onder een gecontroleerde atmosfeer vervoerd. Dat kunnen bijvoorbeeld bloemen en planten of voedingsmiddelen zijn. Ze worden gedurende het volledige transport op een ideale temperatuur gehouden en blijven zo op en top vers. Heeft u een transport dat met de grootste zorgt dient uitgevoerd te worden? Neem dan vrijblijvend contact op met Yebo Trans en ontvang een offerte op maat.