Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

Is een ondervloer nodig bij uw vloer van Quick step laminaat?

Quick Step laminaat is de crème de la crème van de laminaatvloeren. Als u kiest voor deze vloer, geniet u van allerlei voordelen zoals gemakkelijke plaatsing, onderhoudsarme vloer, hoogwaardige kwaliteit en veel keuzemogelijkheden in dessins en kleur. Bij deskundige installateurs zoals Laminaat & Parket Depot in Stabroek kunt u aankloppen voor een professionele installatie van uw vloer. Deze expert zal u echter wel vragen of u ook een ondervloer wenst. Is dit bij Quick Step laminaat echter wel nodig?

Welke ondervloer bij Quick Step laminaat?

Als u een laminaatvloer legt, is een ondervloer van belang voor uw uiteindelijke comfort, het uitzicht en de kwaliteit van uw laminaatvloer. Deze Quick Step specialisten hebben daarom een collectie hoogwaardige ondervloeren samengesteld die perfect passen bij uw Quick Step laminaat. Deze ondervloeren zorgen voor het egaliseren van het oppervlakte en geven daarnaast een prima thermische en akoestische isolatie. Zo dragen de ondervloeren ook bij aan een warmer en bovenal een duurzaam huis.

Vloerverwarming

Verwarmde vloeren worden steeds populairder, omdat het een duurzame manier is om uw huis te verwarmen. Vloerverwarming is prima compatibel met uw Quick Step laminaat. Dit moet wel een vloerverwarming zijn met lage temperatuur. Bij Quick Step laminaatvloeren kunt u kiezen uit warmwaterverwarmingselementen of elektrische verwarmingselementen. Deze worden in de ondervloer geplaatst. Of u kiest voor een verwarmingsfilm. Dit is de nieuwste generatie vloerverwarmingen, waarbij de verwarmingsfilm op de ondervloer of deklaag geplaatst wordt. Bovendien zijn de Quick Step vloeren te combineren met vloerverkoeling, die op dezelfde wijze verwerkt worden als vloerverwarming, maar dan met koud water werken in plaats van warm water.

 

Informeer naar dit vloertype

Om van vloerverwarming te kunnen genieten, dient uw vloer een lage warmteweerstand te hebben, want dan wordt warmte doorgelaten. Hoe hoger de weerstand, des te langer heeft uw vloer nodig om op te warmen en hoe minder efficiënt uw vloerverwarming zal zijn. Bij Quick Step laminaat vindt u lage warmteweerstanden in het laminaat. Heeft u interesse in deze vloer? Vraag dan gerust meer informatie aan deze specialisten. Zij helpen u graag verder!

https://www.parketdepot.be/nl