Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

K-design kleding: voor iedere modebewuste vrouw

Wie bekend is met de kleding van K-design, weet dat ze het perfecte merk zijn voor zelfzekere vrouwen die niet terugdeinzen voor een streepje kleur. Het is een op-en-top Belgisch merk dat zijn oorsprong kent in Waregem. Hun ontwerpen zijn vrolijk, klassevol en uiterst draagbaar. Het is dan ook geen verrassing dat je hun kledij terugvindt in de rekken van damesboetiek My Wish uit Dendermonde. Deze kledingwinkel is een begrip in de stad en biedt betaalbare kledij aan voor de modebewuste vrouw.

Topmerken aan betaalbare prijzen

My Wish is zo’n winkel waar je alles zou willen kopen dat in de rekken ligt. Ze beschikken over een ruim aanbod aan kledij van bekende en minder bekende merken, en vullen hun collectie wekelijks aan met nieuwe stukken. Naast K-design kleding, vindt u er onder meer de merken Guess, Vila, Signe Nature, Nathalie Vleesschouwer en Terra di Siena. Al deze merken hebben één ding gemeen: ze produceren schitterende kledij voor vrouwen. Bij My Wish uit Dendermonde vindt u deze merken onder één dak, waardoor u geen onnodige verplaatsingen hoeft te doen. En er is meer. De damesboetiek beschikt over een ruim aanbod aan diverse accessoires, die uw outfit ‘af’ maken. Denk aan riemen om uw taille te accentueren, elegante hakken die uw benen eindeloos lang doen lijken en handtassen om al uw kostbare eigendommen in op te bergen.

Verras uw geliefden met een cadeaubon van deze klassevolle damesboetiek

Bent u op zoek naar een waardevol cadeau en bent u ervan overtuigd dat de artikelen van My Wish een perfect geschenk vormen, maar twijfelt u over welk item u nu precies moet aankopen? Deze twijfels zijn verleden tijd dankzij de handige cadeaubonnen. U kiest het bedrag van de cheque en zij stoppen deze in een feestelijke verpakking. Op die manier kan de ontvanger van het cadeau zelf de kleding van K-design of een ander exclusief merk uitkiezen. Alleen maar voordelen, dus!

https://www.mywish.be/nl/