Producten van het jaar
Image default
Banen en opleidingen

Kapper nabij Krimpen aan den IJssel

Heeft u haar een opfrisbeurt nodig? Of denk u aan een compleet nieuwe look? In Krimpen aan de Lek, vlak bij Krimpen aan den IJssel vind u Moniques Hairfashion. Het team van kappers staat voor u klaar om u een goed advies op maat te geven. Ze geven u een persoonlijk consult en advies over kleuren, knippen stylen en het gebruik van producten. Neem plaats in de kappersstoel bij de kapper nabij Krimpen aan de IJsel en laat u verwennen. De passie van de kappers wordt al snel duidelijk, omdat ze echt de tijd voor je nemen. U loopt gegarandeerd met een goed gevoel de deur uit.

Ook voor bruidskapsels gaat u naar Moniques Hairfashion

Als u gaat trouwen wilt u er natuurlijk op uw allerbest uitzien, daar hoort uw haar ook bij. U straalt namelijk nóg meer als uw haar mooi zit. Laar daarom uw haar op de grote dag doen bij Moniques Hairfashion. Zij kunnen u een prachtig bruidskapsel geven. Wilt u ook graag dat uw make-up gedaan wordt? Ook dat kan in deze kapsalon. Zo wordt het hele plaatje bij één vast gezicht. Wel zo prettig, zo hoeft u zich op de grote dag niet van de ene naar de andere plek te haasten voor uw haar en make-up.

Ook voor mannen een goede kapper

Hoewel het misschien lijkt alsof deze kapper bij Krimpen aan den IJssel zich op vrouwen richt, is Moniques Hairfashion ook een goede herenkapper. Ze werken met een speciale producentenlijn voor de man. Namelijk met DEPOT. Deze producten zijn te gebruiken als styling en verzorging, in zowel het haar als de baard. Natuurlijk zijn er voor de vrouw ook speciale producten lijn, Maria Nila. Een Zweeds merk met luxe haarproducten dat haar haren verzorgd en kleurbescherming biedt. Het zorgt voor extra volume en verzekert u van een kapsel dat de hele dag goed zit.

http://moniqueshairfashion.nl/