Producten van het jaar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies dit luchtbehandelingssysteem voor jouw horecazaak

Heb je een eigen horecazaak? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je gebruik maak van een goed luchtbehandelingssysteem. Je wilt immers niet dat je medewerkers een hele dag in dezelfde lucht moeten werken. Een frisse lucht zorgt voor een betere prestatie. Is je horecazaak in Antwerpen? Dan kan je best eens kijken naar het luchtbehandelingssysteem van Valor Services Group uit Aartselaar.

Schakel hen in voor het onderhoud

Is je luchtbehandelingssysteem aan vervanging toe? Valor Services Group uit Aartselaar biedt een totaalpakket aan voor het onderhoud van de luchtbehandelingsinstallatie van jouw zaak in Antwerpen. Ze onderhouden professionele luchtcirculatiesystemen, reinigen luchtgroepen, vervangen luchtfilters. Daarnaast reinigen ze de luchtkanalen en neutraliseren ze de omgevingsgeuren. Dankzij hen geniet je bedrijf van een optimale, frisse lucht.

Ontdek het belang van onderhoud

Het laten controleren van ja luchtsysteem is enorm belangrijk. Naast het feit dat je minder gezonde lucht inademt, zijn er nog andere serieuze nadelen verbonden aan een slecht onderhouden systeem. Zo heb je met een slecht onderhouden luchtcirculatiesysteem veel meer kans op gevaar. Een slechte verluchting zorgt bijvoorbeeld voor een veel hoger risico op brand door vetresten of stof die vuur kunnen vatten. Daarnaast zitten er ook veel meer bacteriën in een niet onderhouden systeem. Tenslotte zorgt een goed onderhouden systeem ook voor een hogere productiviteit bij jouw werknemers. Er zijn duidelijk heel wat nadelen verbonden. Je kan dus maar beter geregeld je systeem laten controleren. Een slecht onderhoud zorgt bovendien op lange termijn ook voor hogere kosten, hoe tegenstrijdig dat ook mag klinken.

Maak een afspraak

Wil je graag je systeem laten controleren door Valor Services Group? Of heb je enkele vragen? Dan kan je hen telefonisch contacteren. Je kan ook altijd een offerte op maat laten maken voor jouw wensen. Zo weet je op voorhand al ongeveer hoeveel alles zal kosten en kom je niet voor verrassingen te staan bij de uiteindelijke afrekening.

https://www.valorservicesgroup.be/