Producten van het jaar
Image default
Zakelijke dienstverlening

Heb je begeleiding nodig bij het organiseren van de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen?

Als je een eigen bedrijf hebt, zijn er veel dingen waar je aan moet letten op het gebied van belastingen. Je onderneming is niet alleen vennootschapsbelasting verschuldigd, maar je moet ook BTW afdragen. Daar komt nog eens de personenbelasting bovenop die je zelf als ondernemer moet betalen. Door een vakkundige accountant in te schakelen hoef je je niet langer zorgen te maken dat je iets belangrijks over het hoofd ziet. Voor hulp met de fiscaliteit van een bedrijf in Antwerpen ben je aan het goede adres bij EBS Finance West. Dit boekhoudkantoor is in 2019 opgericht door de ervaren Luc Eggermont en Kenny Messiaen, die allebei gecertificeerd accountant en belastingadviseur zijn.

Administratie in een digitaal systeem

Deze accountants zijn gevestigd in Kortrijk, maar dankzij hun digitale werkwijze kunnen zij gemakkelijk bedrijven uit heel Vlaanderen van dienst zijn, dus ook als je bijvoorbeeld in Gent woont. De afhandeling van de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen of Gent worden geregeld binnen een digitaal systeem. Dit betekent dat het niet nodig zal zijn om persoonlijk documenten te overhandigen op het kantoor die betrekking hebben op de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen.

Schakel professionele begeleiding op maat in 

Loop je rond met een vraag betreffende de fiscaliteit van je bedrijf in Antwerpen? Dan kan je altijd contact opnemen met de accountants van EBS Finance West. Je kunt zelf beslissen hoeveel begeleiding je wilt krijgen. Wil je alles dat met belastingen te maken heeft volledig uitbesteden of vind je het voldoende om af en toe advies in te winnen? Alles is mogelijk. De accountants in Kortrijk zullen snel en helder antwoord geven op je vragen. Dit boekhoudkantoor kan je niet alleen begeleiden met de organisatie van je fiscaliteit, maar kan je ook helpen met financieel management, algemeen bedrijfsadvies, of het opstarten van een nieuwe onderneming.

 

https://ebsfinancewest.be/