Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Kies voor de moderne Phonak hoorapparaten

De moderne Phonak hoorapparaten zijn bijna onzichtbaar en daardoor comfortabel in gebruik. Dit komt doordat u ze bijna niet voelt zitten. De Phonak hoorapparaten zijn beschikbaar in verschillende typen. Welk type het meest geschikt voor u is, daarover adviseren de deskundige medewerkers u graag. Deze deskundigheid heeft Van Gent Hoortoestellen opgebouwd in de ruim veertig jaar dat zij nu actief zijn op de markt. In die veertig jaar is de geluidskwaliteit van de hoorapparaten aanzienlijk vooruitgegaan, alsmede het draagcomfort. Maar het mooiste van de moderne hoortoestellen van dit hoogwaardige merk is dat ze bijna onzichtbaar zijn. Zo is het dragen van hoortoestellen niet meer zo hinderlijk als voorheen.

Doe gratis en vrijblijvend een hoortest

Om te bepalen waar uw hoortoestellen aan moeten voldoen, is het aan te raden om een professionele hoortest te laten doen bij Van Gent Hoortoestellen. Op basis hiervan kan deze specialist u de hoortoestellen aanmeten die het best passen bij uw situatie. Wat ook prettig is: bij Van Gent Hoortoestellen krijgt u voor ieder hoortoestel een vergoeding. Hierbij maakt het niet uit bij welke zorgverzekeraar u bent aangesloten. Zo profiteert u niet alleen van comfortabele hoortoestellen die prettig zitten, maar ook van hoortoestellen die prettig zijn voor uw portemonnee.

Profiteer van de voordelen van de specialist op het gebied van hoorapparaten

Wanneer u besluit om uw gehoor te laten testen en Phonak hoorapparaten te laten aanmeten bij Van Gent Hoortoestellen, is dat een verstandige keuze. U profiteert dan namelijk van enkele voordelen. Deze voordelen zijn als volgt:

  • Bij deze specialist kunt u gratis uw gehoor laten testen zonder afspraak.
  • Vaak wordt uw hoortoestel vergoed door de verzekering.
  • Is er onverhoopt is mis met uw hoortoestellen? Voor de aanpassingen aan uw hoortoestellen komt de expert bij u thuis langs.

Door de persoonlijke service van Van Gent Hoortoestellen bent u verzekerd van gehoorapparaten die precies bij uw situatie passen en ondervind u er geen hinder van. Wel zo prettig wanneer uw gehoor minder goed wordt in de loop der jaren.

https://hoortoestellen-vangent.nl/