Producten van het jaar
Image default
Telefonie

Klantenservicetelefoon bespaart je gezoek naar telefoonnummers

Klantenservicetelefoon is het platform dat je nodig hebt als je op het punt staat de Telfort klantenservice te bellen. Klantenservicetelefoon beheert namelijk een database met gegevens van alle mogelijke klantenservices in Nederland. Je kunt dan denken aan webshops als Zalando, bol.com en Wehkamp. Maar ook gemeenten in ons land, energieleveranciers, pretparken en natuurlijk telecomproviders als Telfort.

De directe nummers van klantenservices zijn vaak niet zo gemakkelijk te onthouden. Stel je hebt een abonnement op het Parool en je zou de krant voortaan liever digitaal lezen. Het nummer dat je dan kunt bellen is: 088-0561533. Een andere situatie: je bent voor ziektekosten verzekerd bij CZ en je hebt een vraag over je eigen risico. Het nummer van CZ is 013-5938400. Beide zullen je vast niet spontaan te binnen schieten. 1840 daarentegen is lekker kort en eenvoudig. Inderdaad, dit is het telefoonnummer van Klantenservicetelefoon!

Het telefoonnummer van Essent  luidt: 0900-1550. Per gesprek wordt 35 eurocent gerekend, maar hier zijn de gebruikelijke belkosten van je provider niet in meeberekend. Voor algemene info kun je ook de website van Essent raadplegen: www.essent.nl. Dit zijn zomaar wat voorbeelden van vragen die daar helder beantwoord zijn.

-Wanneer is het weer tijd om de meterstanden door te geven en kan ik dat via de Essent app doen?

-Ik ben net verhuisd. Hoe kan ik het best mijn nieuwe adres doorgeven?

-Wanneer krijg ik mijn jaarrekening en kan ik die ook digitaal in plaats van per post ontvangen?

-Het lukt vandaag niet om in te loggen op Mijn Essent. Doe ik iets verkeerd of is er misschien een storing?

Specifieke vragen over contracten zijn er natuurlijk ook. Hoe kan ik mijn contract verlengen? Wat is de einddatum van mijn huidige contract? Is er een voordeliger contract dat beter bij mijn verbruik past? Ik ben in het huwelijksbootje gestapt en wil mijn naam aanpassen, kan ik dat telefonisch in orde maken? Ook die worden stuk voor stuk behandeld op de Essent site.

Klantenservicetelefoon bespaart je gezoek naar telefoonnummers