Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

Kloostertafel van eikenhout

De kloostertafel is al eeuwen een klassiek meubelstuk. Ooit stond de kloostertafel alleen in de oude kloosters (what’s in a name?), maar inmiddels heeft hij zijn weg gevonden naar de keuken en eetkamers in zo’n beetje elke interieurstijl.

Het is vooral het robuuste karakter wat de kloostertafel typeert. Stoere,massieve poten met daarop een stevig tafelblad. Een goede kloostertafel kan een stootje hebben. Bovendien brengt een mooie eiken kloostertafel een authentieke sfeer in de eetkamer.

In onze webshop presenteren we een mooie selectie kloostertafels die uit voorraad leverbaar zijn.

Kloostertafel past in elk interieur

Het verrassende van een kloostertafel is dat hij eigenlijk in elk interieur past. Ook in een modern interieur waar rechte lijnen en primaire kleuren de boventoon voeren. Het eikenhout brengt een natuurlijk accent aan, terwijl de stoere vormen van de kloostertafel een mooi contrast vormen met de rest van de ruimte. Dat maakt van jouw eikenhouten kloostertafel een echte eye-catcher.

De perfecte kloostertafel bestaat (nog) niet

Het aanbod aan kloostertafels is enorm. De vraag is alleen of daar jouw perfecte kloostertafel tussen zit. Misschien zou jij liever een kloostertafel hebben die ietsje groter (of kleiner) is dan het gangbare aanbod. Of wellicht droom jij van een klassieke eikenhouten kloostertafel met een specifiek kleuraccent.

Misschien bestaat de perfecte kloostertafel niet.

Zit niet bij de pakken neer, want dat de perfecte kloostertafel niet bestaat, betekent niet dat hij niet gebouwd kan worden. Bij tafels99.nl in Zevenaar worden we blij van ongebruikelijke woonwensen. Onze vakkundige meubelmakers staan al te popelen om in onze meubelwerkplaats voor je aan de slag te gaan. Vertel ons precies wat je wilt: de afmetingen, welk tafelblad met welke poten en ook de (kleur-)afwerking. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, want onze jongens houden wel van een uitdaging!

Je kunt jouw unieke wensen voor een eiken kloostertafel op maat doorgeven via onze site, maar we nodigen je ook uit voor een bezoekje aan onze showroom. Misschien dat je daardoor op nog een paar andere ideeën komt!