Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Laat uw sieraden herstellen bij deze juwelier in de buurt van Putte

Heeft u een oud familiestuk dat helaas beschadigd is geraakt? Of kreeg u onlangs een ketting, ring of armband als geschenk, maar blijkt deze niet helemaal goed te passen? Dan kunt u bij een juwelier terecht om uw juwelen te laten herstellen. Woont u in de buurt van Putte, dan kunt u terecht bij Juwelier De Laet uit Bonheiden. Lees verder en ontdek waar deze specialist in juwelen voor staat.

Een echt familiebedrijf

Het verhaal van deze juwelier actief in de regio regio rond Putte begon in 1954 toen Jean De Laet als leerjongen bij een bekend atelier in Antwerpen begon. In 1963 had hij genoeg ervaring opgedaan en besloot hij om als zelfstandige goudsmid-juwelier een atelier op te richten. In 1977 was het de beurt aan zijn zoon Marc om bij hem op leercontract te komen. Ondertussen is Marc nog steeds de trotse eigenaar van dit familiebedrijf. Zijn zoon kreeg echter ook al de microbe te pakken en zit ook mee in het bedrijf. Door uw juwelen te kopen of te laten herstellen bij deze juwelier uit Bonheiden, bent u dus zeker dat u kiest voor kwaliteit en ervaring.

Koop uw juwelen en uurwerken van topmerken

Juwelier De Laet biedt enkel merken van hoge kwaliteit aan. Zo verkopen ze juwelen van Davice, Hulchi Belluni, Diamanti Per Tutti en Jacques König. Of u nu een ring, halsketting, armband of oorbellen wilt kopen, u vindt het bij deze juwelier nabij Putte. Verder kunt u ook horloges kopen. Ze bieden modellen aan van het wereldwijd bekende merk Seiko. Wilt u graag juwelen of een uurwerk kopen bij deze specialist met jarenlange ervaring? Heeft u sieraden die u dringend wil laten herstellen of past het horloge dat u als cadeau kreeg niet helemaal? Ga dan zeker eens langs bij deze juwelier. U zult versteld staan van hun vakmanschap.

https://www.juwelierdelaet.be/