Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Plant u een mechanisch onderhoud in voor uw machines?

Heeft uw machinepark een industrieel of mechanisch onderhoud nodig in de buurt van Eeklo of omgeving? Dan vertellen wij u graag meer over de specialisten van BDI-Tech, gevestigd in Adegem. Zij hebben jarenlange ervaring met industriële machines onderhouden en herstellen indien nodig. Tijdens elke check staat een veilige werkmethode, efficiënt stappenplan en klantvriendelijke service steeds voorop. Wilt u graag meer weten over welke aspecten van een mechanisch onderhoud voor uw machinepark in Eeklo zij kunnen uitvoeren? Lees dan snel verder en ontdek het zelf!

Welk type onderhoudswerken laat u aan hen over?

BDI-Tech staat klaar voor elk mechanisch onderhoud in Eeklo en omgeving. Van een eenvoudige controle van slijtage op machines tot een volledige reparatie, onderstaande zaken kunt u gerust overlaten aan deze specialisten in het vak:

  • Elk onderdeel van uw machinepark nauwkeurig inspecteren en testen op slijtage;
  • Indien nodig voeren de technici meteen een onderhoud uit;
  • Elk proces wordt uitgevoerd volgens een tijdspanne dat gunstig is voor uw bedrijfscultuur;
  • Is er nood aan een iets complexere herstelling? De machine wordt ter plaatste of in het atelier van BDI-Tech in Adegem onder handen genomen.

Hoe beter het mechanisch onderhoud van uw machinepark in Eeklo wordt opgevolgd, hoe sneller u weer aan de slag kunt gaan. Defecten en problemen op lange termijn worden vakkundig vermeden wanneer u samenwerkt met dit bedrijf. Of het nu gaat om een volledig correctief of slechts een preventief onderhoud, op hen kunt u rekenen.

Contacteer het bedrijf voor meer informatie

U doet er goed aan om uw machinepark onder handen te laten nemen door deze experts. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een mechanisch onderhoud in Eeklo? Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact op met het team. Via het gebruiksvriendelijke contactformulier, via telefoon of via e-mail kunt u een van de medewerkers vandaag nog bereiken.  

https://bdi-tech.be/