Producten van het jaar
Image default
Cadeau

Ontdek de mogelijkheden van kunst en creatieve geschenken bij Artihove

Kunst heeft een tijdloze en universele waarde. Bij Artihove vind je ideeën en inspiratie voor kunst als decoratie in huis, als beeld in de tuin, tijdens je feestelijke event, en ontdek je meer over creatieve ideeën voor kerstpakketten.

 

Artistieke decoratie? Bekijk de beeldende kunst van Artihove

Als je op zoek bent naar mooie decoratie, kijk dan eens bij de beeld kunst van Artihove. Een mooi kunstwerk kan iedereen waarderen. Beeldende kunst kan een ware toevoeging zijn aan je interieur of buitenruimte. Omdat beelden in diverse materialen, formaten en stijlen verkrijgbaar zijn, zul je altijd een geschikt item vinden om jouw ruimte te laten opleven. Met beeldende kunst kun je alle kanten op: of dit nou als subtiele decoratie, of als opvallende blikvanger in de ruimte is. Vanwege de veelzijdigheid van beeldende kunst is het ook uitermate geschikt om als persoonlijk en uniek cadeau te schenken. Bij Artihove kun je terecht voor een scala aan mogelijkheden.

 

Vind creatieve ideeën voor kerstpakketten

Deze creatieve ideeën voor kerstpakketten en invullingen helpen je om uiting te geven aan jouw boodschap. Een kerstpakket is een mooie manier om werknemers, collega’s, of zakelijke relaties, te bedanken voor hun inzet of de samenwerking. Nog leuker wordt het om aan het kerstpakket een originele draai te geven. Denk aan thematische kerstpakketten, kunst, kerstpakketten op maat, eigen ontworpen producten, innovatieve food en non-food artikelen, een bijzondere verpakking en een boodschap op een mooie kaart. Kunst en creativiteit helpt jou om de symbolische achtergrondgedachte over te brengen en om de identiteit van je organisatie uit te dragen. De ontvanger krijgt hiermee een warme en persoonlijke boodschap!

 

Bronzen beelden voor je huwelijk

Bronzen beelden voor het huwelijk of het feest zijn ideaal om als uniek decoratiestuk te schitteren. Ook kan een bronzen beeld een goede optie zijn als bijzonder huwelijksgeschenk. Brons is een mooi en veelzijdig materiaal. Brons werd al in de klassieke oudheid gebruikt in de beeldhouwkunst. Brons heeft een warme uitstraling, en bezit weerbestendige eigenschappen. Daarom is het materiaal tegenwoordig nog steeds een populaire keuze voor beelden en sculpturen. Zo’n tijdloze en warme uitstraling maakt brons een waar sieraad voor de omgeving, en bij uitstek geschikt voor feestelijke gelegenheden zoals een huwelijk.

 

Breng je tuin tot leven met sculpturen

Wanneer je op zoek bent naar mooie aankleding of decoratie voor buiten, kun je denken aan sculptuur voor de tuin. Denk eens aan een subtiel artistiek detail voor bij het terras. Andere buitenruimtes kunnen juist een mooi podium bieden voor een wat groter beeld. Daarom bestaan er sculpturen in verschillende formaten. Een sculptuur is de uitkomst om ieder dakterras, patio, of tuin tot leven te brengen. Met een prachtige sculptuur wordt jouw tuin een ware blikvanger in de omgeving.