Producten van het jaar
Image default
Gezondheid

Tanden trekken onder narcose bij angst voor de tandarts

Ziet u heel erg op tegen een bezoek aan de tandarts, dan is het tanden trekken onder narcose een mogelijkheid. Bij een gespecialiseerd tandartsbedrijf, zoals Tandartsenpraktijk St. Jozef, kunt u volledig verdoofd worden als er tanden uit uw gebit getrokken moeten worden. Bij sommige patiënten is dit de enige manier waarop ze een belangrijke behandeling kunnen ondergaan. Wilt u meer weten over tanden trekken onder narcose, of bent u benieuwd naar de kosten van narcose bij de tandarts? Hier vindt u meer informatie over dit onderwerp.

Wat moet u weten over tanden trekken onder narcose?

Veel mensen zijn bang voor de tandarts. Op het moment dat er bij hen tanden getrokken moeten worden, slaat de paniek toe. Het kan zelfs zo erg zijn, dat het trekken van tanden onder narcose de enige reële mogelijkheid is om de behandeling uit te voeren. Geldt dat ook voor u? Geen zorgen, want bij een gespecialiseerd tandartsenbedrijf kunt u alsnog geholpen worden.

De gevolgen van volledige narcose

Als een tandarts tanden trekt, verdooft hij de patiënt natuurlijk altijd goed. In de meeste gevallen is volledige verdoving daarvoor niet nodig. Het liefst kiezen artsen voor een plaatselijke verdoving: dat is voldoende, en bovendien een stuk minder ingrijpend. Maar bij patiënten met angst voor de tandarts, zijn er gespecialiseerde tandartsen die een gehele narcose toepassen. U moet hiervan langer herstellen en u kunt niet zelf naar huis rijden na de behandeling – maar het is wel een hele geruststelling.

Wat zijn de kosten van narcose bij de tandarts?

Wilt u volledig verdoofd worden voor een ingreep? De kosten van narcose bij de tandarts worden in de meeste gevallen niet vergoed door de verzekering. Hoewel het u veel stress zal schelen, betekent dat wel dat u zelf de kosten van narcose bij de tandarts moet betalen. Wilt u meer weten over de precieze kosten, dan kunt u het beste contact opnemen met een gespecialiseerd tandartsenbedrijf.