Producten van het jaar
Image default
Gezondheid

Zoekt u een huisarts in Eindhoven?

Woont u sinds kort in Eindhoven en zoekt u daarom een huisartsenpraktijk waarbij u zich kunt aansluiten? Of is er wellicht een andere reden dat u op zoek bent naar een huisarts in Eindhoven? Als u kiest voor Huisartsenpraktijk Keunen, weet u zeker dat u aangesloten bent bij een betrouwbare huisarts. Het team, bestaande uit twee dokters, twee praktijkondersteuners en een secretaresse, staat graag voor u klaar. Heeft u lichamelijke klachten of vragen over uw gezondheid? U kunt bij deze huisarts in Eindhoven uitstekend terecht voor een breed pakket eerstelijnszorg.

De zorg die u van deze huisarts kunt verwachten

Het gediplomeerde team van Huisartsenpraktijk Keunen is u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Daarom bieden zij een breed pakket aan eerstelijnszorg aan. Denk hierbij onder andere aan het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen, een wrattenspreekuur, het uitvoeren van vaatonderzoek in de benen en een spreekuur voor hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Wilt u graag stoppen met roken? Ook dan kunt u voor hulp langsgaan bij deze vertrouwde dokter in de stad. De gediplomeerde dokters geven graag een antwoord op al uw vragen over uw gezondheid en zoeken aandachtig naar de beste oplossingen voor uw klachten.

Meld uzelf online aan als nieuwe cliënt

Huisartsenpraktijk Keunen is gevestigd aan Ettelbruckhof 3 in Eindhoven. Wilt u uzelf graag aanmelden als nieuwe cliënt bij Huisartsenpraktijk Keunen? Dit kunt u heel eenvoudig online doen. Via de website van deze huisartsenpraktijk vult u hiervoor een formulier in, waarna de assistente zo snel mogelijk contact met u opneemt. Is het gelukt en bent u aangesloten bij uw nieuwe huisarts in Eindhoven? Dan kunt u via de website ook heel eenvoudig een herhaalrecept aanvragen of gebruikmaken van een elektronisch consult. Dit is vooral handig als u een kortere vraag heeft aan uw dokter waarvoor een afspraak niet noodzakelijk is.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl