Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

Tuinposters met een boedha beeld of liever eentje met uw favoriete huisdier?

Bent u de muren in uw tuin beu gezien? Wilt u definitief komaf maken met die saaie bakstenen of houten planken? Maar weet u niet precies hoe? Wel, maak dan snel kennis met de tuinposters van 123TuinPoster!

Voortaan kunt u optimaal genieten van uw tuin. 123TuinPoster zorgt voor de blikvanger en sfeermaker die u zoekt! Van een tuinposter met koeien tot een tuinposter met een boeddha of eentje met uw favoriete huisdier of gezin: wij maken tuinposters op maat van uw persoonlijke voorkeuren en budget!

Tuinposters op houten frame, tuinposters met een eigen foto, noem maar op: bij ons vindt u oneindig veel mogelijkheden om uw tuin voorgoed op te vrolijken!

Stel: u hebt een pracht van een tuin, eentje waar u meer dan eens gezellig een boekje leest, met de kinderen speelt, geniet van een zomerse barbecue enzoverder. Maar… die lelijke tuinmuren verpesten telkens opnieuw de sfeer. U wilt hier broodnodig komaf mee maken, maar weet geen betaalbare en decoratieve manier? 123TuinPoster biedt de ideale oplossing en vervaardigt tuinposters in klein en groot formaat van hoogwaardige kwaliteit.

Of u nu kiest voor een heus tuinschilderij als tuinposter, voor een tuinposter met eigen foto of eentje uit onze uitgebreide database, 123TuinPoster levert schitterende posters voor buiten die u als vanzelf in andere oorden brengen!

 

Waarom kiezen voor 123TuinPoster?

Bent u nog op zoek naar een ervaren partner in tuinposters? Dan zit u bij ons meer dan goed! Niet alleen hebben wij een jarenlange ervaring en expertise in het vervaardigen en installeren van tuinposters, wij hebben ook nog tal van andere troeven in huis:

  • Bij ons hebt u een uitgebreide keuze in afdruk, gaande van een eigen aangeleverde foto tot een prachtig winterlandschap of tropische zomeravond uit onze database
  • U kan eender welk formaat bij ons laten creëren, tot een formaat van maar liefst 10 meter op 5 meter groot
  • Alle tuinposters kunnen indien gewenst worden geleverd met bijhorend ophangsysteem, waarbij u keuze hebt uit 9 verschillende mogelijkheden
  • Wij staan garant voor een supersnelle levering en 100% klantentevredenheid en verzekeren eveneens een 100% tevredenheidsgarantie
  • Onze tuinposters zijn uiterst eenvoudig in onderhoud, gemakkelijk afwasbaar, weersbestendig en kleurresistent

 

Tuinposters met een boedha beeld of liever eentje met uw favoriete huisdier?