Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

Verhuisdozen kopen

 

Beginnen met inpakken voor een verhuizing? Voordat je in de auto springt en naar de bouwmarkt rijdt, lees eerst even deze blog over verschillende verhuisdozen. Wanneer je gaat verhuizen ga je al je dierbare spullen in verhuisdozen stoppen, je wilt natuurlijk niet dat jouw spullen beschadigd raken. Hierom is het belangrijk dat je investeert in betrouwbaar materiaal dat schade aan jouw spullen voorkomt. Wij hebben voor jou verschillende verhuisdozen getest, op een rijtje gezet en de verschillen uitgelicht.

 

Verschillende verhuisdozen

 

Allereerst willen we je een inzicht geven in de verschillende soorten verhuisdozen die te koop zijn. Zo heb je speciale boekendozen voor jouw boekenverzameling, schilderijdozen voor jouw schilderijen en je tv en garderobeboxen om je kleding in op te hangen. Ieder heeft een ander formaat en is ontworpen op de meest efficiënte manier jouw spullen in te verhuizen. 

 

 

Materiaal 

 

De verhuisdozen van de bouwmarkt worden voornamelijk gemaakt van enkelgolf karton. Dit betekend dat de deze een stuk minder sterk zijn dan de verhuisdozen die je online besteld. De verhuisdozen die je via interjet koopt worden gemaakt van dubbelgolf gerecycled karton en hebben een draagvermogen van ruim 75 kilo. De verhuisdozen die je bij de bouwmarkt koopt hebben een draagvermogen van gemiddeld 25 kilo.

 

Gebruiksgemak 

 

In deze video’s kunt u zien hoe gemakkelijk de verschillende dozen in elkaar te zetten zijn. De dozen van de Praxis en de Gamma zijn een stuk lastiger in elkaar te vouwen dan de dozen van Verhuisdozen.store. Deze klapt u binnen één seconden in elkaar en is direct klaar voor gebruik.

 

https://verhuisdozen.store/verhuisdozen-vergelijken/