Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Vraag hulp aan deze makelaar uit Borgerhout

Deze makelaar, gelegen aan het stadspark, op de grens van Antwerpen en Borgerhout, biedt hulp en advies in verband met vastgoed. Of u nu uw eigendom wilt verkopen, iets nieuws wilt kopen of voor het eerst gaat huren: deze makelaar probeert u zo goed mogelijk te helpen. Contacteer BR Vastgoed, zodat u de juiste hulp kan krijgen.

Hulp bij het verkopen van uw huis

Wilt u deze makelaar inschakelen voor de verkoop van uw woning in Borgerhout of een van de andere districten in Antwerpen? Dan zullen ze bij u langsgaan om de waarde van uw woning te bepalen. Ze kijken hierbij naar allerlei factoren, zoals de staat, de omvang, de ligging, maar ook of er een terras of zwembad aanwezig is. Nadien zullen ze starten met een marketingcampagne. Ze maken een opvallende affiche voor uw gevel en zetten in op sociale media en portaalsites, zodat uw woning door veel mensen gezien wordt. Deze makelaar schakelt bovendien een professionele fotograaf in om foto’s te nemen van uw eigendom in Borgerhout of elders in groot Antwerpen. Ze gebruiken zowel videografie als drones, maar ook klassieke foto’s worden genomen.

Hulp bij het kopen van een woning

Wilt u iets kopen of huren in Deurne of omgeving? Ook dan kan deze makelaar op de grens van Antwerpen en Borgerhout u helpen. Wilt u een huis kopen? Of zoekt u eerder naar een appartement? U kan altijd kijken welke woningen momenteel beschikbaar zijn. BR Vastgoed bekijkt samen met u enkele panden die u mooi vindt. Zijn er momenteel geen woningen beschikbaar die voldoen aan uw vereisten? Geef uw wensen door aan deze specialisten in Borgerhout en zij zullen u contacteren, mocht er iets op de markt komen dat past bij uw profiel.

Schakel deze specialisten in

Wilt u uw woning verkopen? Of wilt u juist zelfs iets nieuws kopen in Antwerpen? In beide gevallen kunt u deze makelaar uit Borgerhout inschakelen. Ze zullen u steeds zo goed mogelijk begeleiden. Ze zijn bovendien zeven dagen op zeven beschikbaar. Mocht u nog vragen hebben, kan u hen dus altijd contacteren.