Producten van het jaar
Image default
Woning en Tuin

Wat is de prijs van een poortopener?

Dat een poortopener handig is, valt niet te betwisten. Hoe heerlijk is het, wanneer u al rijdend uw poort kunt openen of sluiten en u dus niet meer de auto uit hoeft om dit te doen? Een poortopener is handig voor uw gemak en uw veiligheid en kiest u een degelijke variant bij Poortland, dé Belgische specialist in poorten en hekwerken. U bent dan verzekerd van kwaliteit en een lange levensduur van meer dan tien jaar. Wat kost echter een gemiddelde schuifhekopener?

Niet slechts een poortopener

Wanneer u een elektrische schuifhekopener zoekt, zult u zien dat er meerdere mogelijkheden zijn. U vindt bijvoorbeeld de:

  • Lineaire openers: een spindel of cilinder schuift bij opening of sluiting van de poort in of uit.
  • Knikarm openers: uw poort wordt naar binnen toe geopend, waarbij de motor geplaatst wordt aan de binnenkant van de poortpaal of kolom en de knikarm aan de poort zelf vastzit.
  • Schuifpoortopeners: dit type automatische poort wordt geplaatst tussen de poortpalen en naast de poort op de betonfundering gemonteerd.
  • Ondergrondse poortopeners: een poort bestaande uit een motor die onder het draaipunt van de poort wordt aangebracht.

Vraag meer informatie over de prijzen

Kiest u voor lineaire schuifhekopeners, dan dient u er rekening mee te houden dat u een setje koopt. Bij dit type openers worden namelijk beide poorthelften van maximaal vijf meter weggeschoven bij de opening. Bij deze set moet u al snel denken aan een prijs tussen de €200 en €1400. Bij de knikarm poortopeners moet u door de moeilijkere montage denken aan een prijs die ligt tussen €550 en €1550. Bij de ondergrondse openers bepalen meerdere aspecten, zoals vleugellengte en openingssnelheid, de totaalprijs. Rekent u echter maar op een prijs van €1000 á €2200. Bij de schuifpoortopeners wordt de prijs ook door een groot aantal factoren bepaald, waardoor de kosten van deze poort ligt tussen de €270 en €4400. U ziet: als u een hoogwaardige poortopener wilt laten plaatsen, bent u bij Poortland aan het juiste adres! Neem dan snel contact op met deze specialisten.

https://www.poortland.be/