Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Wat is een Ayahuasca ceremonie?

Bij Innerlijke-Reis is het mogelijk om een Ayahuaca (klik hier voor de website) ceremonie te volgen, maar wat is dit eigenlijk? In deze blog zal ik deze vraag beantwoorden, omdat weinig mensen bekend zijn met het begrip en welk voordelen het allemaal met zich meebreng. Een Ayahuasca ceremonie is eten eerste voor iedereen een unieke ervaring. Het is iets wat niet alledaags is en hierdoor kan het zijn dat er een wereld voor je open gaat. Je kijkt als het ware in je eigen ziel en gaat hierbij op zoek naar wie je echt bent en wat je zou kunnen zijn. Je zal meer in contact komen met hetgeen in jezelf waar je je niet van bewust bent. Ayahuasca is bovendien iets wat een helende werking heeft voor zowel het lichaam als de geest. Je zult een stuk rustiger worden in je hoofd en stress wordt verminderd.

Ayahuasca bij Innerlijke-Reis

Als je ervoor kiest om een Ayahuasca ceremonie te volgen bij Innerlijke-Reis dan kom je terecht op een rustige locatie ergens in Gelderland. Je wordt meegenomen door muziek die het proces begeleidt en de begeleiders helpen je met hun liefde en ervaring. Alle trainers zijn gecertificeerd en bekend met spiritueel en energetisch werk, allemaal vol levenservaring. Wellicht dat dit niet veel duidelijkheid biedt over hoe een Ayahuasca precies in zijn werk gaat en wat de voordelen zijn dan kun je contact opnemen met Innerlijke-Reis. Zij kunnen er natuurlijk meer over vertellen dan ik. Zelf heb ik er nog niet voor gekozen om te starten met een Ayahuasca ceremonie, maar ik overweeg het wel al een tijdje. Binnenkort zal ik het doen bij Innerlijke-Reis, ga jij mee?

Je ware ik

Na de Ayahuasca ceremonie heb jij een duidelijk beeld van wie je nu echt bent en wat er allemaal mogelijk is. Dit is iets wat heel waardevol is in het leven en wat je veel voordelen biedt. Bij Innerlijke-Reis weten ze precies hoe ze het moeten aanpakken dat jij goed in je vel komt te zitten en weet waar je naartoe wilt. Als je dus benieuwd bent kun je de website van Innerlijke-Reis raadplegen.