Producten van het jaar
Image default
Beauty en verzorging

Wat zijn de bestsellers van Medik8 Skincare?

Als je als vrouw ouder wordt dan gaat dat gegarandeerd gepaard met veroudering van de huid. Veel vrouwen willen huidveroudering tegengaan en er zo lang mogelijk jong uitzien. Hiervoor kun je vertrouwen op de producten van Medik8. Deze bevatten CSA, een beproefd middel om de huid zo lang mogelijk jong te houden. Weg met rimpels en lijntjes, jij blijft ook als je wat ouder wordt stralend jong en dat geeft je zelfvertrouwen. Medik8 bestaat uit een complete lijn van producten die je dagelijks kunt gebruiken om je huid optimaal te verzorgen. 

CSA voor optimale huidverzorging

CSA bestaat uit twee belangrijke vitamines voor je huid, namelijk vitamine A en vitamine C. de S is CSA staat voor sun protection. De zon is namelijk, hoe lekker warm op je huid dan ook, een potentiële verouderaar. Als je onbeschermd in de zon zit dan geeft dat niet alleen een verhoogd risico op huidkanker, de huid wordt er ook sneller ouder door. Dat wil je niet, en daarom gebruik je Medik8. De essentiële bestanddelen zorgen ervoor dat jouw huid in topconditie blijft ook als je van de zon geniet. 

De bestseller van Medik8

Het product dat al heel lang op nummer 1 staat als best verkopende in de lijn van Medik8 Skincare is Hydr8 B5. Dit serum bevat hyaluronzuur, wat de huid stimuleert om te verjongen en te vernieuwen door de aanmaak van collageen te verbeteren. Deze neemt af naarmate je ouder wordt. Dit serum bevat geen olie. Hierdoor wordt het optimaal opgenomen in de huid en zorgt het voor diepe en langdurige hydratatie. Ook de producten uit de Advanced lijn zijn populair. Deze lijn bevat onder andere een dagcrème en een nachtcrème. De nachtcrème verzorgt de huid als je slaapt en zorgt dat je ’s morgens weer fris en uitgerust aan de dag kunt beginnen. Met de dagcrème verzorg je je huid optimaal gedurende de dag. Ook jij kunt er stralend en jong uitzien met de producten van Medik8. Probeer ze ook net zoals miljoenen vrouwen wereldwijd en wie weet is het ook voor jou de weg om eeuwig jong te blijven, in ieder geval langer dan je had gedacht.