Producten van het jaar
Image default
Mode en Kleding

Zilveren ringen en sieraden kopen goedkoop online

Stel, je ziet online heel goedkoop een zilveren ring in de webshop. Is deze ring van goede kwaliteit, hoe kan de prijs zo laag zijn? Je kunt de ring niet zien voor je deze besluit te kopen, of is daar wel een mogelijkheid voor? Wanneer je online zilveren sieraden wilt kopen zijn er een aantal zaken die je beslist moet weten voor je op de bestelknop drukt!

 

Hoe kan een zilveren ring zo goedkoop zijn online?

Je kent de prijzen van juweliers, de prijzen online zijn veel goedkoper. Hoe kan dat?

 

Niet alle ringen zijn Sterling zilver

Sterling zilver is hoge kwaliteit zilver die 92,5% zuiver is met een ander metaal om het zilver hard te maken. In Nederland zijn percentages van 83,5% en 80% ook toegestaan. Minder zilver betekent lagere kosten om de sieraden te produceren.

 

Wit Zilver heeft een lager zilver gehalte

Alle sieraden van zilver met een gehalte lager dan 92,5% wordt “White Metal” genoemd. De zilveren ring kan er net zo mooi uitzien, maar de verkoopprijs ligt lager.

 

Een zilveren ring is vaak Verzilverd of Silver Plated

Deze twee termen houden in dat er een dun laagje zilver over een kern wordt gegoten van een ander materiaal. Zilver is vrij zacht, iets harder dan goud. Om ervoor te zorgen dat een zilveren ring de juiste vorm zal behouden wordt een hard materiaal gebruikt als kern, daaromheen komt een dun laagje zilver.

 

Dat zijn de zaken waar je op moet letten bij de kwaliteit van de sieraden, daarnaast zijn er nog andere zaken waar je rekening mee moet houden bij online sieraden kopen:

 

1. Retour garantie

Met een 14 dagen zichttermijn weet je zeker dat die goedkope zilveren ring aan jouw verwachtingen voldoet. Dat is in Nederland wettelijk zo geregeld.

2. Achteraf betalen

Naast iDeal als veilige betaalmethode kun je met AfterPay achteraf het geld laten afschrijven, dat is ook een veilige manier van betalen.

3. Minder onkosten

Een online webshop heeft minder onkosten, dat vertaalt zich in goedkopere prijzen voor zilveren ringen en andere sieraden. Je betaalt dus voor de kwaliteit van de sieraden, niet voor dure winkelpanden met veel personeel.

 

Nu weet je precies waar je rekening mee moet houden wanneer je online gaat shoppen voor die perfecte zilveren ring!

Zilveren ringen en sieraden kopen goedkoop online