Producten van het jaar
Image default
Electronica en Computers

Ben je toe aan een nieuwe printer? Koop die hier!

Werk je graag vanuit huis? Dan heb je vast wel eens een printer nodig. Het is altijd handig om een printer in huis te hebben voor het geval dat je weer eens iets op papier moet hebben. Maar een nieuwe printer is niet goedkoop. Integendeel zelfs. Daarom zijn er op de website van refurbishedprinters.be refurbished printers te koop. Dat zijn al gebruikte printers die zij opknappen, zodat ze wederom gebruikt kunnen worden. Ze worden natuurlijk goed gecheckt door een gecertificeerde specialist. Ze maken de printers van binnen en van buiten helemaal schoon, en daarbovenop zullen ze als het nodig is een onderdeel of twee vervangen. Dit betekent natuurlijk niet dat ze minder verschillende soorten printers beschikbaar hebben. Je hebt gelukkig veel keuze. 

Ik kan me voorstellen dat je zelf geen flauw benul hebt hoe je een printer zou moeten installeren. Dat is alleen geen probleem, want de medewerkers zullen je helpen om alles goed op z’n plaats en werkende te krijgen. 

Verschillende soorten refurbished printers

Welke printer je nodig hebt, hangt volkomen af van wat je wilt printen. Wil je A3 printen, dan heb je een A3 printer nodig. Of ga je bijvoorbeeld foto’s printen? Dan heb je er weinig aan om een zwart wit printer te kopen. In beide gevallen zit je hier wel snor, want je kunt kleuren en zwart wit printers kopen. Ze hebben kleuren en zwart wit printers voor A3 en A4 formaat. 

De prijs kan vaak nog steeds vies tegenvallen. Als dat een probleem is, dan kan je er ook nog over nadenken om een tweedehands printer aan te schaffen. Hier kan je namelijk tot wel 90% mee besparen. 

Zelf een onderdeel vervangen

Ben jij een zelfdoener? Lukt het jou wel om zelf een onderdeel te vervangen, mocht dat ooit nodig zijn? Dan kan je op de website terecht, want ook ze een diversiteit aan verschillende onderdelen. Ben je dus van plan om een printer te kopen, maar wil je niet zoveel geld uitgeven aan een nieuwe printer, koop dan hier een refurbished printer!