Producten van het jaar
Image default
Groothandel

Bestel uw producten bij deze horeca leverancier in West-Vlaanderen

Als onderneming wilt u natuurlijk het allerbeste voor uw klanten en gasten. Kent u de aanpak van Biervliet Freez Center bvba in Diksmuide al? Wij vertellen u er graag wat meer over. Deze groothandel heeft zowel non-food producten, smakelijke diepvriesproducten en verse voedingsproducten in het aanbod voor elke klant. Bij hen bent 100% zeker dat u investeert in producten van de allerhoogste kwaliteit, perfect afgestemd op uw bedrijfsprofiel. Bent u nieuwsgierig naar nog meer voordelen van een samenwerking met deze betrouwbare partner? Lees dan snel hieronder verder en ontdek hun unieke service. 

Bij hen betaalt u enkel de laagste prijzen

Biervliet Freez Center bvba in Diksmuide, een van de bekendste leveranciers van horecaproducten in de buurt van West-Vlaanderen, is lid van de AZ-food horecagroep. Dit betekent dat hun lidmaatschap bij een aankoopgroepering ervoor zorgt dat u als klant steeds de allerlaagste prijs betaalt. Zij kunnen namelijk flink onderhandelen met de verschillende leveranciers van de producten! Ontdek hun klantvriendelijke prijzen snel in de webshop en plaats meteen een bestelling. Deze krijgt u de dezelfde dag nog in huis. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling persoonlijk te komen halen bij het magazijn van deze horeca leverancier in West-Vlaanderen. Kortom, bij hen geniet u elke dag opnieuw van klantvriendelijke service. 

Kies uw favoriete producten en bestel meteen

Bent u gevestigd in West-Vlaanderen? Dan is het mogelijk om dagelijks uw non-food en voeding te laten leveren. Zit uw onderneming in de regio Gent of Meetjesland, dan kunt u twee keer per week een bestelling laten leveren. Aarzel niet langer en bestel meteen uw favoriete producten bij deze horeca leverancier in West-Vlaanderen. Bij vragen kunt u hen altijd even contacteren. Stuur ze een e-mail of contacteer ze per telefoon. Zij hebben een antwoord op al uw vragen over de producten, de betaling, het bestelproces en nog veel meer.

https://site.freezcenter.be/