Producten van het jaar
Image default
Groothandel

Een diepvriesgroothandel voor al uw diepvriesbenodigdheden in West-Vlaanderen

Bent u bakker, slager of actief in de catering of horeca? En bent u daarnaast op zoek naar een plek waar u eenvoudig en snel online bestellingen kan plaatsen voor zowel food- als non-food-artikelen waar u nood aan hebt in uw zaak? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van Biervliet Freez Center, de bekende diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen, meer bepaald uit Diksmuide. U vindt hier horecabenodigdheden als verschillende soorten vlees, fruit, groenten, frieten, zuivelproducten en schaaldieren, maar ook zaken als verpakkingsmateriaal, papierwaren en onderhoudsproducten. Ze leveren niet alleen aan de Belgische kust, maar ook doorheen de rest van de provincie West-Vlaanderen, de streek rond Gent én Meetjesland.

Geniet elke keer opnieuw van promoacties

Een plek waar zoveel verschillende benodigdheden allemaal tegelijk en in grote volumes te krijgen zijn, is uiteraard erg handig wanneer u in de horeca of catering werkt, of een zaak hebt waar u deze zaken steeds opnieuw nodig hebt. Biervliet Freez Center staat voor u klaar wanneer u bij één en dezelfde leverancier zowel voeding als non-voeding wil bestellen voor uw winkel. Als klap op de vuurpijl worden er iedere maand opnieuw diverse promotionele acties georganiseerd, waarbij verschillende producten aan een verminderde prijs worden aangeboden. Alsof het elke maand solden zijn! Bij Biervliet Freez Center is klantvriendelijkheid immers troef: alle producten worden binnen één dag geleverd, producten die u ’s nachts besteld tot en met 5 uur zelfs nog op dezelfde dag. Deze diepvriesgroothandel uit Diksmuide, West-Vlaanderen, weet maar al te goed hoe ze hun klanten kunnen verwennen!       

Bezoek nu hun website

Biervliet Freez Center kan bovendien hun goederen verkopen aan zeer interessante prijzen. Als lid van de aankoopgroepering AZ Food Horecagrosssiers genieten ze van een erg sterke onderhandelingspositie. Zo beschikt deze diepvriesgroothandel uit West-Vlaanderen niet alleen over een uiterst ruim aanbod, maar ook over de slagkracht om hun producten aan een eerlijke prijs aan te bieden. Plaats de volgende bestelling voor uw slagerij, catering- of horecazaak bij Biervliet Freez Center! Voor vragen of opmerkingen, bekijk de contactpagina op hun website.