Producten van het jaar
Image default
Groothandel

Duurzame disposables online kopen als alternatief voor single-use plastics

Zeer binnenkort is het gebruik van single-use plastics verboden binnen alle lidstaten van de Europese Unie. Gebruikt u momenteel als horeca-eigenaar of cateraar plastic wegwerpartikelen als verpakking van uw gerechten? Dan is het een goed idee om alvast op zoek te gaan naar een duurzaam alternatief. Bij De Disposable Shop kunt u diverse disposables van milieuvriendelijke materialen online kopen. Zo draagt u bij aan een mooiere wereld én zet u net dat stapje extra voor uw klanten en gasten.

Disposables gemaakt van onder andere suikerriet, bamboe, papier en karton

Met het verbod op plastic en een aantal andere maatregelen hoopt het Europees Parlement de “plastic soup” in onze oceanen te gaan. U kunt daarom vanaf juli 2021 geen gebruik meer maken van onder andere plastic wegwerpbestek en borden binnen uw horecabedrijf. De Disposable Shop zet zich al sinds 1996 in voor een duurzame én betaalbare manier van verpakken, waardoor u hier een compleet aanbod van disposables online kunt kopen. De specialist maakt gebruik van onder andere suikerriet, bamboe, papier en karton. Deze materialen hebben een veel lagere impact op het milieu dan plastic en zijn in veel gevallen volledig recyclebaar of biologisch afbreekbaar.

Lekvrij en geschikt voor de oven en magnetron tot 100°C

De materialen die gebruikt worden voor de productie van de duurzame verpakkingsmaterialen van De Disposable Shop zijn bovendien vet- en lekvrij en in een aantal gevallen geschikt voor de oven en magnetron tot 100°C. Daardoor is het voor uw klant zelfs mogelijk om de bestelling later nog op te warmen. Ook heeft het geen invloed op de smaak van uw product, waardoor u de kwaliteit aanbiedt die uw gasten gewend zijn. Bent u benieuwd naar de disposables die u online kunt kopen in deze webshop? Bekijk dan direct het aanbod en plaats uw bestelling. Het is tevens mogelijk om een persoonlijke offerte aan te vragen.