Producten van het jaar
Image default
Beauty en verzorging

De geknipte kapper voor u in regio Antwerpen

Als u op zoek bent naar een kapper waarbij u zich elke keer opnieuw in veilige handen voelt in regio Antwerpen, dan moet u zeker eens langsgaan bij Hair Masters Plus. Dit kapsalon, gevestigd in Beveren-Waas, is gevuld met professionals die ervoor zorgen dat u elke keer opnieuw met een mooie coupe en dus een goed gevoel naar huis vertrekt. De experts in deze zaak zijn bedreven in een heleboel verschillende disciplines. Naast het knippen en kleuren van uw haar kan u hier ook terecht voor haarprotheses, haarextensions en ombré-effects. Daarnaast kan u hier ook langskomen voor een grondige haaranalyse, zo ontdekt u met zekerheid hoe u uw haar het best beschermt en verzorgt.     

Ervaren kapper voor zowel dames als heren

Niet alleen dames, maar ook heren mogen plaatsnemen in de stoel van deze kapper uit Beveren-Waas (op zo’n half uur rijden van Antwerpen). Naast een knipbeurt kunnen mannen hier ook te allen tijde binnenspringen voor kleuringen en baardverzorging. Daarnaast heeft deze expert ook een eigen lijn met allerhande haarverzorgingsproducten genaamd HC Hair Care. Deze zijn te koop in de zaak en in hun eigen webshop. Het assortiment van HC Hair Care omvat onder meer haarmaskers, shampoos en conditioners en zijn eveneens stuk voor stuk aan te raden. Zo is dit kapsalon uit het Antwerpse een echt manusje van alles wat betreft haarverzorging!

Laat u verwennen door deze expert

Een kapper in regio Antwerpen waar zowel dames als heren terechtkunnen voor knipbeurten, kleuringen, haarprotheses en nog veel meer, met bovendien een eigen haarverzorgingslijn op de koop toe, klinkt dat te mooi om waar te zijn? Toch is het werkelijkheid bij Hair Masters Plus. Laat u verzorgen door dit salon en bel hen snel op om zo spoedig mogelijk een afspraak vast te leggen. Contactgegevens kan u simpelweg op hun website vinden.