Producten van het jaar
Image default
Particuliere dienstverlening

Dé opticien in Antwerpen voor brillen, lenzen en/of een oogmeting

Als jij op zoek bent naar een goede opticien in Antwerpen, dan is Eyeland een uitstekende keuze. Deze brillen- en lenzenwinkel is ook een opticien, dus je bent met één bezoek klaar. De winkel is gelegen in het centrum van Antwerpen, aan het Eilandje waar je ook het MAS en het Red Star Line Museum aantreft. Je maakt een online afspraak en vanaf dat moment ben je in uitstekende handen. De deskundige opticiens werken met de beste apparatuur om jou zo goed mogelijk te helpen. En als blijkt dat je ogen het nodig hebben, krijg je direct een bril mee.

Zo gaat het in zijn werk

Het maken van een afspraak bij Eyeland is gemakkelijk. Je doet dat online, op een moment dat jou goed uitkomt. Je krijgt dan eerst een oogmeting en de staat van je ogen wordt grondig onderzocht. Dat betekent dat deze opticien uit Antwerpen niet alleen kijkt naar hoe sterk je bril of contactlenzen moeten zijn, maar ook beoordeelt hoe gezond je ogen zijn. De keuze voor contactlenzen en vloeistof kan daar dan perfect op worden afgestemd. Op die manier weet je altijd zeker dat je van deze opticien in Antwerpen de beste bril en de juiste contactlenzen krijgt voor jouw ogen.

Een ruim assortiment

Bij deze opticien in Antwerpen vind je vast wat je nodig hebt. Allereerst hebben ze de modernste apparatuur en een groot assortiment aan verschillende contactlenzen en vloeistoffen om uit te kiezen. Je krijgt uitgebreid advies over wat het beste bij jou past. Ook aan monturen voor brillen is er bij deze winkel geen tekort. Er zijn brillen van grote bekende merken en van opkomende en veelbelovende merken. Bij deze opticien uit Antwerpen kun je terecht een bril of contactlenzen in een prijsklasse die bij jouw budget aansluit. En als je ervoor in aanmerking komt, dan helpen ze je bij het terugvragen van de uitgaven via het ziekenfonds.

https://www.eyeland.be/nl