Producten van het jaar
Image default
Particuliere dienstverlening

Kies voor deze specialist in autoverzekeringen uit Aalter

Indien u een auto heeft, is het belangrijk dat u die auto laat verzekeren. Als er dan iets gebeurt, kan die verzekering ervoor zorgen da tu zich niet blauw moet betalen. Bent u van Oost-Vlaanderen en heeft u nood aan een specialist voor de verzekering van uw auto? Dan kunt u terecht bij Vidalis. Deze specialist uit Aalter heeft allerlei verschillende autoverzekeringen waardoor u zeker een verzekering vindt die bij uw auto en uw wensen past. Ontdek hun mogelijkheden.

De verschillende autoverzekeringen

Vidalis is gespecialiseerd in allerlei soorten verzekeringen zowel voor particulieren als voor ondernemingen. Heeft u een eigen bedrijf en biedt u bedrijfswagen aan voor uw werknemers? Ook die wagens moeten verzekerd worden. Dit bedrijf zal er alles aan doen om de beste formule te vinden voor uw bedrijf en helpen u bij de inschrijving bij het DIV. Of bent u een particulier en heeft u advies nodig in verband met autoverzekeringen in Aalter en heel Oost-Vlaanderen? Dat is begrijpelijk, er zijn namelijk heel wat verschillende formules. Ook deze expert uit Aalter biedt verschillende autoverzekeringen aan. Zo is er de verzekering voor de burgerlijke aansprakelijkheid die de lichamelijke en stoffelijke schade aan derden vergoedt. Verder is er ook nog de mini- en de gewone omnium. Deze verzekeringen zijn bedoeld om eigen schade te dekken. Met een omniumverzekering bent u tegen zowat alles verzekerd: brand, diefstal, natuurkrachten, glasbreuk, aanrijding met dieren. Gebeurt er een ongeval met iemand die niet verzekerd is? Met de omniumverzekering wordt u snel vergoed. Het verschil met de mini-omnium zit vooral in de dienstverlening en de prijs.

Laat u adviseren bij het kiezen van de juiste verzekering

Weet u niet welke autoverzekering u best kan nemen? Dat is begrijpelijk, er is immers heel wat keuze. Daarom kunt u best Vidalis contacteren voor advies op maat. Zij kijken naar uw situatie en bespreken alle mogelijkheden. U kunt bovendien steeds een gratis offerte aanvragen.

https://www.vidalis.be/