Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Een onvergetelijke bruiloft in de Liemers

De Kommensaal verzorgt al jaren lang bruiloften. Uw jawoord, uw dag. Maak deze dag dan ook onvergetelijk en vier uw bruiloft bij De Kommensaal!

 

Deze trouwlocatie zit vol met sfeer, gezelligheid en romantiek. Uw speciale dag vindt plaats op een toplocatie, vlak bij de Lathumse Plas. Op de achtergrond ziet u de Postbank. Uw trouwreceptie, trouwdiner en trouwfeest kan allemaal plaatsvinden op deze unieke locatie. 

 

U kunt zowel het jawoord zeggen in de kerk van het pittoreskedorpje als vlakbij in de buurt, bijvoorbeeld in Arnhem. Zo kunt u overal trouwen in de buurt. De Kommensaal is altijd goed bereikbaar. U kunt zelf trouwfoto’s laten maken in de postbank, wat weer zorgt voor een mooie trouwreportage.

 

Bent u dus op zoek naar bruiloft feestlocatie in de regio Liemers? U kunt geweldig terecht bij deze unieke toplocatie. Voor al uw huwelijken! Dit is de huwelijk feestlocatie van Nederland. De bruiloft locatie aan de lathum is perfect voor een gezellig en intieme sfeer. De sfeer die u verdient voor uw bruiloft.

 

Een uniek huwelijk in de regio Arnhem. We willen u feliciteren mt uw verloving. U heeft een grote, maar geweldige stap gezet richting een onvergetelijke dag. De prachtige locatie zorgt ervoor dat het plannen van uw huwelijk uitstekend wordt geregeld. We sturen bij met bediening, persoonlijke aandacht, al uw diner wensen, verrukkelijk eten en een schitterende aankleding locatie. U kunt tijdens de avond ook nog moeiteloos gebruik maken van een band of DJ. Alles is mogelijk qua licht en geluid. Perfecte service met een hoop mogelijkheden.

 

Overal kan bruisfoto’s gemaakt worden want de omgeving is pittoresk! Iedereen wordt ontvangen bij de receptie met een warm ontvangst. De huwelijksceremonie kan vlakbij in een romantisch kerkje. Het bruidspaar zal alles ontzorgt worden, deze hebben al genoeg aan hun hoofd. Uw volledig trouwdag wordt zo perfect ontzorgt. Aan het eind ontvangt u vele leuke trouwfoto’s waarvan u terug zult denken aan uw mooie bruiloft!

 

Zo wordt uw dag onvergetelijk en romantisch met De Kommensaal  als trouwlocatie!

 

Een onvergetelijke bruiloft in de Liemers