Producten van het jaar
Image default
Aanbiedingen

Verlichting aanbrengen onder een houten overkapping

Wilt u op de juiste manier verlichting aanbrengen onder een houten overkapping? Dan is LED-verlichting de juiste keuze. Maar welke LED-verlichting is geschikt voor een houten overkapping of veranda? En waar moet u rekening mee houden? Hoewel de meeste overkappingen worden gemaakt van hout, kan het aanbrengen van verlichting nog wel eens wat problemen met zich meebrengen.

De meest voorkomende issues liggen meestal in het maken van de juiste keuze én positie van de verlichting. Toch hoeft dat met een goed doordacht lichtplan en de juiste lampen niet het geval te zijn. Op deze manier kunt u eenvoudig zelf LED-verlichting installeren onder een houten overkapping, op de plaatsen waar u dat wenst.

LED-verlichting onder een overkapping van hout. LED-panelen of inbouwspots?

led spots overkapping is een logische keuze, maar welke verlichting is dan de beste keuze? Niet iedere LED-lamp is namelijk geschikt om te gebruiken als buitenverlichting onder een overkapping van hout. Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te werken met waterdichte LED-lampen die bestand zijn tegen natte weersomstandigheden en vocht. Op deze manier bent u verzekerd van veilige verlichting die lang meegaat.

Daarnaast is ook nog de soort verlichting onder een houten overkapping van groot belang. Heeft u vaak praktische verlichting nodig? Dan is het aanbrengen van LED-opbouwspots een goede keuze. De verschillende lampen op het armatuur kunnen in diverse richtingen gedraaid worden, zodat u altijd beschikt over voldoende verlichting onder de houten overkapping als dat nodig is.

Inbouw LED-verlichting onder houten overkapping

Mag de verlichting wat minder opvallend zijn? Kies dan voor LED-inbouwspots. Deze geïntegreerde verlichting kan prachtig en onopvallende worden weggewerkt in wanden en vloeren. Hiermee kan een strak afgewerkt resultaat verkregen worden en geeft de verlichting van onderaf een prachtig effect.

Ook sfeerverlichting onder een houten overkapping of veranda is goed zelf te creëren met LED. Doordat deze lampen in verschillende wattage leverbaar zijn, beschikt u altijd over warme en sfeervolle verlichting onder de overkapping van hout. Deze buitenverlichting zorgt niet alleen voor een prachtig geheel, maar laat de natuurlijke uitstraling van het hout ook nog eens extra herleven.

Bij Ledlogic vindt u een ruim assortiment LED-verlichting voor onder een houten overkapping. Hiermee maakt u niet alleen een energiezuinige keuze, maar ook een duurzame.

https://www.hamulight.com/nl/