Producten van het jaar
Image default
Auto's en Motoren

Koop een stoere caferacer

Je kunt een cafe racer bij caferacerwebshop.com kopen. Als je wilt weten wat een caferacer is: het is een standaardmotor, die is omgebouwd tot een sportmodel. In de jaren 50 bestond in Engeland een ontmoetingspunt voor motorracers, The Ace Cafe, waar de caferacer naar vernoemd is. Van café naar café werd met deze omgebouwde motorfietsen flink hard geraced in die tijd, vandaar de naam ‘racer’. Op de website kun je niet alleen voor de motor zelf terecht (van bijvoorbeeld het merk BMW en Yamaha) maar ook voor diverse accessoires en onderdelen: van motorkleding tot tassen en lampen. Echt álles is er te koop op motorgebied.

 

Uiteenlopende motoronderdelen online bestellen

Je kunt uiteenlopende motoronderdelen online bestellen voor de caferacer. Heel specifieke gadgets kunnen er worden gekocht. Bijvoorbeeld verlichting voor een mooie oldschool chopper. Als echte motorkenner weet je wellicht wel wat dit is: een chopper motorfiets is een motor die aangepast is; namelijk met de wielen verder uit elkaar. Harley Davidson leverde deze modellen zoals de ‘Knucklehead’ of ‘panhead’. De kleuren zijn zwart/zilver met accessoires van chroom. Op de website is bijvoorbeeld een fishtail uitlaatsdemper voor dit beroemde model te koop. Tevens zijn er onderdelen voor bijvoorbeeld het club style model te koop. Ook zadeltas steunen van Suzuki, of valbeugels die eenvoudig te installeren zijn, kun je bestellen. Dit was slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

 

Ontelbare keus uit knipperlichten 

Voor de caferacer is er oneindig veel keus uit knipperlichten bij caferacerwebshop. Er zijn allerlei blinkers te bestellen die op subtiele wijze gemonteerd kunnen worden. Van LED-knipperlichten tot halogeen-richtingaanwijzers. Een prijsindicatie: de bullet arizona richtingaanwijzers zijn er voor € 56,95. En de ZC-line LED Vorkindicator MICRO kost € 169,95. Als je keuze valt op LED-knipperlichten, moet je wel rekening houden met het verschil in weerstand tussen halogeen en LED (ohm). Dit probleem is op te lossen door er een weerstand bij te plaatsen, of vervanging van het knipper relais.

 

Kopen van een Db killer

Het kopen van een db killer is eenvoudig. Als je uitlaatsysteem te veel herrie maakt kun je daar een ‘db killer’ op plaatsen voor geluidsreductie. Ze zijn eenvoudig te installeren. Keus van € 8,- tot € 800,-. Montagesystemen zijn zodanig vervaardigd dat ze niet zichtbaar zijn, bijvoorbeeld bij de bomber slip-on uitlaat. Veel killers kunnen op maat gezaagd worden zoals de 41mm x 20M db Killer. Gratis verzending boven de € 150,-.