Producten van het jaar
Image default
Beauty en verzorging

Laat permanente make-up aanbrengen bij een professionele kliniek in Oosterhout, nabij Breda

Wilt u liever niet iedere ochtend uw make-up opnieuw aanbrengen? Maar komt u het liefst wel prachtig voor de dag? Serena PMU biedt hiervoor de perfecte oplossing. Door permanente make-up te laten aanbrengen, bespaart u al makkelijk een half uur tijd in de ochtend. Ook hoeft permanente make-up niet verwijderd te worden in de avond. Hierdoor kunt u na een lange dag rechtstreeks uw bed in. Sport u graag? Of doet u in de zomer niets liever dan zwemmen? Geen probleem! Met de permanente make-up van Serena PMU, een professionele kliniek in Oosterhout nabij Breda, kunt u activiteiten ondernemen zonder bang te hoeven zijn voor uitgelopen make-up.

Stop de zoektocht naar een ervaren kliniek voor permanente make-up nabij Breda

Niet alleen voor dames met een uitgebreide beautyroutine is permanente make-up zeer geschikt. Het is ook erg handig voor iedereen die het lastig vindt om zelf make-up aan te brengen. Dit kan ook door medische klachten komen. Denk aan allergieën voor normale make-up, een onvaste hand of slechtziendheid. Vindt u het lastig om de perfecte wenkbrauw te vormen? Dan kunt u er voor kiezen om uw wenkbrauwen te laten tatoeëren. Zoekt u nog een salon in de buurt van Breda en Oosterhout, die op een vakkundige manier permanente make-up aanbrengt? Serena PMU helpt u graag verder.

De werkwijze van het aanbrengen van permanente make-up bij een specialist in Oosterhout

Serena PMU is een kliniek gevestigd in Oosterhout, in de buurt van Breda. Naast het tatoeëren van wenkbrauwen, kunt u ook kiezen voor permanente make-up voor uw lippen of ogen. Het aanbrengen van permanente make-up heeft meerdere voordelen. Serena PMU vindt het belangrijk om precies aan te brengen wat jij in gedachten hebt. Daarom vindt eerst een intakegesprek plaats. Hier wordt een concept getekend, die pas na goedkeuring met de definitieve pigmenten wordt aangebracht in het gezicht. Dit wordt altijd pas gedaan bij de tweede afspraak. Wilt u uw lippen laten kleuren? Of gaat u voor een subtiel randje langs de wimperrand? Het resultaat is altijd verbluffend.