Producten van het jaar
Image default
Alarmsysteem

Lockpick Centrum

Als je zelf wilt leren lockpicken zijn er inmiddels al tal van leuke Nederlandse websites waar je veel kunt leren over de theoretische kennis. Lockpicking Universiteit is een redelijk nieuwe website die ik de laatste tijd veel in de gaten hou. Ze updaten regelmatig nieuwe informatie en hebben inmiddels een leuke informatie basis opgebouwd om meer te leren over lockpicken.

Naast de lockpicking universiteit zijn er ook nog een hoop andere leuke websites maar als je goed oplet kun je de basis adviezen redelijk simpel eruit halen, namelijk: Bekwaam jezelf met de theoretische basiskennis. Zorg ervoor dat je een simpel slot hebt om mee te beginnen. Oefen, oefen en oefen nog meer!
 

 

Lockpicking Universiteit

Het is belangrijk om met een simpel slot te beginnen omdat, je het beste leert door het slot te openen. Als je alleen maar oefent en je krijgt het slot nooit open dan zul je dus eigenlijk nooit weten hoe het hoort te voelen wanneer het slot open gaat. Terwijl als je een slot steeds wel open krijgt, dan leren je vingers aan hoe het hoort te voelen als de pinnen op de juiste hoogte zijn.

 

 

Hoe wordt je beter in lockpicking?

Let er trouwens op dat je niet alleen je aandacht vestigt op de lockpick tijdens het lockpicken, want de tension wrench is net zo belangrijk. Je kunt met de tension wrench namelijk ook goede feedback krijgen van het slot. Je voelt de tension wrench een klein beetje bewegen wanneer de pinnen op de juiste hoogte zitten.
 

Lockpick Centrum