Producten van het jaar
Image default
Alarmsysteem

Lockpick gun

De brockhage lockpick gun is een stuk gereedschap dat gebruikt wordt om het Lockpick proces makkelijker te maken. Lockpicking is een bekende sport waarbij men probeert een slot te openen. Bij deze sport ziet men het slot als een onopgeloste puzzel.

Magie van lockpicking

Er is een combinatie nodig van verschillende eigenschappen om een slot succesvol te kunnen openen met de hulp van lockpicking. Je moet namelijk allereerst veel kennis hebben over het onderwerp omdat je moet weten hoe een slot werkt. Ook moet je je verdiepen in de kwetsbaarheden van elk type slot zodat je daar op kan inspelen met je lockpick gereedschap. Daarnaast moet je dan ook nog eens een hoop praktische ervaring opdoen omdat je je vingers moet aanleren om de minuscule veranderingen in het slot te kunnen waarnemen en beïnvloeden.

 

De Lockpick Gun

Het gebruik van een lockpick gun maakt dit hele proces een stuk makkelijker. Hierbij hoef je niet in voor pin het slot af te lezen en te bewerken. Met de lockpick gun ga je namelijk veel globaler te werk. De meeste sloten zijn hier erg gevoelig voor. Maar als je sloten tegenkomt met beveiligingspinnen dan kan het nog wel eens lastig zijn om deze te openen met de lockpick gun. Dit omdat deze pinnen daarvoor zijn ontworpen om dit juist te voorkomen.

Een combinatie van het gebruik van de lockpick gun en het handmatig lockpicken is hierbij de beste oplossing om het slot te openen. Zo kun je de globale pinnen snel naar de juiste positie brengen met de hulp van de lockpicken en de overige pinnen handmatig naar de juiste positie brengen met een lockpick.

Lockpick gun