Producten van het jaar
Image default
Vakantie

Op vakantie met een grote groep? Het kan in dít hotel in Poperinge!

Heeft u plannen om met een grote groep op vakantie te gaan? Dan kan het vinden van een accommodatie nog weleens lastig zijn. Gelukkig is Skindles, een hotel in Poperinge, hierop voorbereid. Dit hotel biedt accommodaties tot maar liefst 24 man aan. Zo kunt u met uw hele familie of vriendengroep op vakantie. Hetzelfde geldt voor collega’s, met wie u van het hotel gebruik kunt maken als teambuildingsuitje. Wilt u met zakenpartners in het hotel verblijven? Dat kan in de Skindles business flat. Overigens is het hotel niet alleen geschikt als vakantieverblijf of voor zakelijke doeleinden, u kunt er ook voor een langere tijd in verblijven.

Over het hotel

Het hotel in Poperinge wordt gerund door Chantal en Peter, een stel uit de stad zelf. Het stel stopt enorm veel energie in het bedrijf en doet er alles aan het verblijf zo fijn mogelijk te maken voor de gasten. Het hotel is gelegen in een oud herenhuis, dat stamt uit de 18e eeuw. Het pand ademt één en al historie. Het was namelijk een belangrijk gebouw in de Eerste Wereldoorlog, toen er alleen nog maar officieren welkom waren. In de jaren na de Eerste Wereldoorlog, werd het hotel in Poperinge vooral bezocht door Engelsen, die in de omgeving herinneringen aan de oorlog op wilden halen.

Het hotel nu

Anno nu gaat het er heel anders aan toe in het hotel. Inmiddels is het hotel toegankelijk voor iedereen, voor een heerlijk ontspannen vakantie. Er is dan ook genoeg te beleven, zowel in de omgeving als in het hotel zelf. Zo beschikt het hotel over een Dining room, waarin u gezellig kunt dineren en kunt u los gaan in de bar. De muziekliefhebbers kunnen gebruik maken van de piano en gitaren in de salon. In die ruimte is ook een grote televisie aanwezig en een fijne lounge set. U slaapt in losse appartementen, die van alle gemakken zijn voorzien.

https://www.skindlespoperinge.com/