Producten van het jaar
Image default
Auto

Private lease auto SEAT Mii

Een mooie Seat Mii als lease auto zonder dat u eigenaar hoeft te zijn van een eigen onderneming. Bij Autoleasecentrale is dat geen enkel probleem. Steeds meer mensen willen graag een auto leasen in plaats van kopen, en op die trend spelen wij natuurlijk graag in. Privé een lease auto aanschaffen is in andere landen dan Nederland overigens al veel langer gebruikelijk. Een voorbeeld hiervan zijn de Verenigde Staten. Bij Autoleasecentrale kunt u kiezen uit zes verschillende private lease auto’s voor personenvervoer. Een daarvan is deze SEAT Mii.

Private lease auto SEAT

Er zijn een aantal redenen om als private lease bij ons te kiezen voor de SEAT Mii. Uiteraard kan het zijn dat u gewoon een voorkeur heeft voor dit Spaanse merk, maar de prettige prijs (vanaf 199 euro) kan ook een goed argument zijn. de SEAT Mii begeeft zich in hetzelfde segment als bijvoorbeeld de Citroën C1 en is op de markt gebracht in een 3-deurs- en 5-deursuitvoering. Wilt u de Mii als private lease auto afnemen bij ons dan leveren wij u de 3-deursuitvoering. De Mii is van relatief bescheiden afmetingen en heeft een laag verbruik: daar kunt u zich dus geen buil aan vallen.

Private lease auto aftrekbaar?

In eerste instantie gebruikt u een private lease auto zoals deze Mii natuurlijk voor persoonlijk gebruik. Dat neemt niet weg dat het (zeker als u ZZP’er bent) voor kan komen dat u de private lease auto ook af en toe voor zakelijke ritjes gebruikt. Misschien wist u het nog niet, maar in dat geval zijn de zakelijk gereden kilometers gewoon een fiscale aftrekpost (kilometervergoeding x aantal gereden zakelijke kilometers). Dit gegeven maakt de SEAT Mii natuurlijk met name voor ZZP’ers extra interessant als private lease. Interesse in de exacte kosten? Een offerte is zo voor u gemaakt. Liever een private lease auto van een ander merk? Wij hebben private lease auto’s van Citroën, Peugeot en Volkswagen

Private lease auto SEAT Mii