Producten van het jaar
Image default
Dienstverlening

Tips Voor Reizigers Die Vaak Reizen en Luchthavenparking Gebruiken

Reizigers van Eindhoven Airport nemen meestal hun auto mee en parkeren die in de luchthavenparking. De gemakkelijkste en handigste manier voor reizigers, zo voelen ze dat ze geen last op mensen leggen. Het is echter geen onbekend feit dat luchthavenparkings duur zijn. Er is een andere manier als je weet hoe je die moet vinden. Hier zijn tips voor mensen die vaak reizen en parkeren in de parkeerplaats van luchthavens.

Zoek eerst uit hoeveel keren je per maand vliegt. Als je meer via de lucht vliegt, zoek dan op hoeveel keren per jaar je moet reizen. Als dat op aantal maanden komt heb je één optie, reis je meer dan dat aantal, dan heb je een tweede optie.

Degenen die een paar maanden per jaar vliegen, moeten een prepaid maandelijkse parking deal overwegen. Zo heb je de vereiste pasjes en parkeerruimte beschikbaar voor de rest van de maand. Deze optie bespaart zeker honderden dollars ten opzichte van dagelijkse tarieven.

Degenen die meer dan een paar maanden per jaar vliegen, moeten een prepaid jaarlijkse luchthavenparking overwegen. Dit kost ongeveer $3000 per jaar. Maar je betaalt dit alleen één keer per jaar en je parkeerplaats is gegarandeerd. Zo heb je dus altijd plaats om te parkeren als je reist. Je krijgt ook de mogelijkheid om de beste beschikbare locatie uit te kiezen.

Voor vragen met betrekking tot prepaid pasjes kan je terecht bij de customer service van de betreffende luchtvaartmaatschappij. Je kan dat ook online doen door de optie te klikken, online betalingen zijn ook beschikbaar voor de meeste kredietkaarten.

Als je vanuit Eindhoven Airport vliegt, moet je voordeel halen uit de parking faciliteiten voor bediendes rond Eindhoven Airport door Eazzypark.

 

Tips Voor Reizigers Die Vaak Reizen en Luchthavenparking Gebruiken